To je to što me zanima!

Turski islamisti brutalno napali obožavatelje benda Radiohead

Smetalo im je što smo pili alkohol tijekom ramazana, izjavili su fanovi engleskog rock benda. Članovi kultnog Radioheada odmah su osudili brutalni napad na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Htjeli su nas sve ubiti. Pravo je čudo što smo preživjeli. Napalo nas je 20-ak muškaraca. Tukli su nas palicama i metalnim šipkama, a na glavama su nam razbijali pivske boce, prepričao je mladić koji je u CD shopu u Istanbulu bio na preslušavanju novog Radioheadova albuma 'A Moon Shaped Pool'. Obožavatelje su pretukli radikalni islamisti.

- Smetalo im je što smo pili alkohol tijekom ramazana - izjavili su fanovi engleskog rock benda. Članovi kultnog Radioheada odmah su osudili brutalni napad na društvenoj mreži.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Latz 21.06.2016.

    Nisu njih tjerali da piju, nisu njih tjerali da jedu -- znači nisu imali razloga ni prigovoriti, ali kad si zatucan do kraja što drugo očekivati.

  • 99roses 21.06.2016.

    ajoj momci, sa islamom nema šale, to ste osjetili i na svojoj koži, kada nisi kod kuće, tada držite tuđih običaja u kojoj ste zemlji, to neka vam bude zlatno pravilo ubuduće....nažalost tako je, kada ovim Planetom vladaju primitivne vjere i sekte....užas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare