To je to što me zanima!

Tursku glumicu muž zatekao u 'vrućem' klinču sa svojim ocem

Šuška se kako ih je raskrinkao Ali koji je bio na putu, a vratio se dva dana ranije. Prvo je vidio očev automobil u svom dvorištu, a potom ih je zatekao golišave u dnevnom boravku...
Vidi originalni članak

Turska glumica Gökçe Bahadır (38), zvijezda serije 'Osveta u štiklama', živi život iz sapunica u kojima i glumi. Požalila se nedavno turskoj javnosti kako nema sreće u ljubavi, a 'procurili' su i detalji o njezinom bivšem suprugu, glumcu Aliju Sunalu (43). Par se vjenčao 2011., a brak je potrajao samo godinu dana. 

- Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali odlučili smo se razići jer nam se putevi razilaze - rekla je tada glumica. Detalje bračnih problema nije otkrivala. Izvori bliski Gökçe tvrde da se njihov brak raspao jer ju je suprug uhvatio u ljubavnom klinču sa svojim ocem Kemalom Sunalom

UŽIVAJU U LJETOVANJU Onur i Šeherezada proslavili 11. godina braka, feštali s obitelji

- Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije ju spriječila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina - otkrio je izvor blizak glumici.

Šuška se kako ih je raskrinkao Ali koji je bio na putu, a vratio se dva dana ranije. Prvo je vidio očev automobil u svom dvorištu, a potom ih je zatekao golišave u dnevnom boravku.

Glumac je od 2018. u sretnom braku s Nazlı Kurbanzade, a imaju kći Narin Sunal (1). 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Z12 27.09.2020.

    Vjerojatno je bio malo *lup i tupav, pa ga prevarila sa dedom, haha

  • StjepanValjak 26.09.2020.

    Dobio Rom tri godine u KP Domu.Nitko ga nije posjećivao.Nakon 2 godine zove ga stari na telefon,kaže žena ti rodila.A što sam dobio,pita Rom.Kako što si dobio,pa brata .

  • 010101010101 26.09.2020.

    Taj Kemal je umro po wikipediji prije 20 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare