Obavijesti

Show

Komentari 15

Onur i Šeherezada proslavili 11. godina braka, feštali s obitelji

Onur i Šeherezada proslavili 11. godina braka, feštali s obitelji
5

U posljednje vrijeme turska javnost često je komentirala bračni par, ponekad i s dozom zloće. Naime, glumica je podijelila svoje fotografije na Instagramu zbog kojih su joj turski mediji uputili oštre kritike na figuru

VIDEO

Glumački bračni par Halit Ergenç (50) i Bergüzar Korel (37) osvojio je hrvatsku publiku prije desetak godina kad je RTL televizija prikazivala tursku sapunicu '1001 noć', ali i šest godina kasnije, kad smo gledali 'Ranjenu ljubav'. Halit i Bergüzar počeli su vezu upravo na setu '1001 noći' i od tada mediji ne prestaju pratiti svaki njihov korak.

Par trenutačno uživa u ljetovanju na luksuznoj jahti i odmoru sa sinovima, a ovih dana je u obitelji posebno svečano jer su proslavili 11. godišnjicu braka. Tim povodom pozvali su prijatelje i širu obitelj na slavlje, a Bergüzar se emotivnom porukom na društvenim mrežama obratila suprugu.

– Dušo moja. Svaki trenutak koji provedem s tobom, sva moja sreća što živimo zajedno, svaka suza sreće zbog koje plačem su naši snovi, naša nada, naša borba, naš strah, naša tvrdoglavost, i pronalazim sve veću ljubav nakon upornosti… Neka nam je sve što živimo halal hiljadu puta. Neka nam Allah dozvoli da mnogo godina živimo sa svojom djecom u zdravlju i miru. Volim te puno. Sretna 11. godina – napisala je Bergüzar u opis fotografije.

Sulejman i Šeherezada dobili drugo dijete: 'Imali krizu braka'
Sulejman i Šeherezada dobili drugo dijete: 'Imali krizu braka'

U posljednje vrijeme turska javnost često je komentirala bračni par, ponekad i s dozom zloće. Naime, glumica je podijelila svoje fotografije na Instagramu zbog kojih su joj turski mediji uputili oštre kritike na figuru.

- Poznata glumica Bergüzar Korel privukla je pažnju prekomjernom težinom - vrištali su naslovi spominjući i celulit.

Iako se na fotografijama doista vidi da je nabacila koji kilogram viška, mnogi su ju uzeli u obranu jer je nedavno postala ponovno majka i sigurno će se za koji mjesec vratiti u formu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#içimdengeldi @zenpirlanta

Objavu dijeli Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Kritike su doista bile preoštre, ali srećom glumica nije na zlobnike obraćala pažnju, već se sa suprugom Halitom pojavila na plaži dobro raspoložena, a dok je ulazila u hladno more radila je grimase i smijala se. Također strpljivo je pozirala i fotografima koji su ju u stopu slijedili dok je u naručju držala nedavno rođenog sinčića Hana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin