To je to što me zanima!

Tužila Kirstie Alley, tvrdi da laže kako je izgubila kilograme

Žena iz Kalifornije tvrdi da je glumica izgubila kilograme sudjelovanjem u plesnom showu i niskokaloričnom dijetom, a ne programom mršavljenja Organic Liason
Vidi originalni članak

Kirstie Alley (61) 'zaradila' je tužbu zbog navodnog laganja o načinu na koji je izgubila 45 kilograma, piše američki portal TMZ. Tužiteljica Marina Abramyan iz Kalifornije tvrdi da glumica nije mogla izgubiti kilograme korištenjem tzv. preparata za mršavljenje. U tužbi je navela kako je pokušala skinuti kilograme na isti način kao glumica, no to joj nije pošlo za rukom. 

Nije poznato koliki iznos odštete traži od glumice.

Uvjerena je da je glumica izgubila kilograme sudjelovanjem u showu 'Dancing With the Stars' i niskokaloričnom dijetom.

U reklami kojom je Kirstie predstavila svoj program mršavljenja Organic Liason, to jest Organska veza koji se oslanja na organsku hranu, Kirstie je pokazala kako je izgledala prije i nakon gubljenja kilograma. No nakon što je i sama odlučila izgubiti kilograme na taj način, ljutita žena nije dobila bitku protiv kilograma. 

Tvrdi da organska hrana nije bila presudna za njezin gubitak kilaže jer sadrži kalcij i vlakna od kojih se dokazano ne gube kilogrami. Riječ je o konzumiranju što više voća i povrća jer te namirnice zavaravaju želudac i izazivaju osjećaj sitosti s manje kalorija.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • DraganKorov 25.07.2012.

    neka isfrustrirana američka debeljuca...Idem i ja tužiti Karla jer moji prijatelji ne čekaju u redu da kakaju kod mene :)

  • ivana67 24.07.2012.

    čekaj malo,prvo ste rekli da je kirstie izgubila kilograme u plesnom showu a ne tom nekom dijetom organic liason, i onda na opisu iznad prve slike piše da TVRDI da je skinula kile programom mršavljenja organic liason? jesam ja glupa ili?

  • ZMIJA1 24.07.2012.

    izgleda ko trokrilni ormar

Komentiraj...
Vidi sve komentare