To je to što me zanima!

Tužit će ga: Paparazzo srušio Nicole Kidman želeći je 'fotkati'

Glumica je izvan sebe zbog nezgode koju je doživjela na povratku u hotel nakon revije. Na nju je naletio fotograf Carl Wu, koji je žurio kako bi je fotografirao
Vidi originalni članak

Glumica je završila na podu zbog fotografa Carla Wua koji ju je srušio na pod jer je, želeći je fotografirati, izgubio kontrolu nad biciklom. Nicole Kidman (46) u tom se trenutku u uskoj krem haljini vraćala u hotel nakon modne revije svog omiljenog dizajnera Calvina Kleina.

Na mjesto incidenta ubrzo su stigli policija i hitna pomoć, a glumica je završila na liječenju zbog manjih ozljeda. Oskarovka je snimljena kako šepa ulazeći u hotel s jednom cipelom nakon što su joj asistenti pomogli da ustane. Zaštitar se verbalno obračunao s biciklistom koji je ležao na podu ispred hotela Carlyle. Prema pisanju britanskog Daily Maila, protuzakonito je voziti bicikle na pločniku u New Yorku, a bijesna glumica planira podići tužbu protiv nesmotrenog paparazza koji joj je uništio lijep dan.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • LILO_3 14.09.2013.

    nicole:))

  • tanjaos27 14.09.2013.

    hahhaa dok je ovaj na podu i još će ga tužiti, drugi paparazzo je maznio šljaku , sve uslikao i prodao slike, kod njih nema kolegijalnosti ;)

  • AnytaKo 13.09.2013.

    da je obukla haljinu u kojoj može hodati nebi pala

Komentiraj...
Vidi sve komentare