To je to što me zanima!

Tužitelji tvrde da Alec Baldwin nije pratio vježbe rukovanja oružjem jer je pričao na mobitel

Tužitelji u Novom Meksiku, gdje se američkom glumcu sudi za ubojstvo snimateljice Haylne Hutchins navode kako nije poduzeo potrebne sigurnosne mjere kada je riječ o oružju
Vidi originalni članak

Alec Baldwin (64) navodno nije pratio vježbe rukovanja vatrenim oružjem na snimanju filma 'Rust' jer je u to vrijeme pričao na mobitel. Tvrde tako tužitelji u Novom Meksiku, gdje mu se sudi za ubojstvo snimateljice Halyne Hutchins.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navode i kako glumac nije poduzeo potrebne sigurnosne mjere s Hannom Gutierrez-Reed, čija je dužnost bila da vodi računa o vatrenom oružju i mecima. Na sudu je utvrđeno kako je ona angažman na filmu dobila zahvaljujući upravo njemu, iako je prije toga bila angažirana na snimanju samo jednog filma. 

- Baldwinovo odstupanje od pravila uzrokovalo je smrt Halyne Hutchins - poručili su tužitelji, kako navodi Sky news.

Američki glumac i Hanna Gutierrez-Reed optuženi su za ubojstvo iz nehaja. Alec je krivicu negirao izjavivši da nije povukao obarač te je krivnju usmjerio na optuženu kolegicu i naglasio da je bila njena dužnost pobrinuti se da je pištolj ispražnjen.

GLUMAC I DALJE NEGIRA SVE Alec Baldwin i rekviziterka su optuženi za ubojstvo iz nehaja zbog pucanja na snimateljicu
On bi se mogao suočiti i s kaznom do pet godina zatvora, a obitelj ubijene Hutchins zadovoljna je podignutim optužnicama. Snimanje filma 'Rust' ipak će se nastaviti, a suprug preminule Haylne, Matthew bit će i dalje izvršni producent i dobit će dio zarade.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Maxitron 01.02.2023.

    Mora li glumac ,i na koji način znati koja je prava a koja bezopasna municija??? Uvijek postoji mogućnost krivog obilježavanja tak da baš i ne vjerujem tužiteljima.

  • 01.02.2023.

    Nema pouzdavanja ni u koga kad rukuješ oružjem.

  • AliceInBorderland 01.02.2023.

    koja glupost da Baldwin nije pratio vjezbe rukovanja oruzjem, to oruzje ne smije imati prave metke stoga kako ce takvo oruzje ubiti nekoga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare