To je to što me zanima!

Tužna priča autora hita 'Daj mi vina': Nije uspio opet zapjevati

U glazbenoj karijeri doživio je veliki uspjeh, no to je na njegovo zdravlje utjecalo negativno. Zbog smrti majke i zdravstvenih problema sestre, brzo je prekinuo karijeru. Nadao se povratku glazbi, no to se nije dogodilo...
Vidi originalni članak

U popodnevnim satima na groblju Lovrinac u Splitu okupili su se članovi uže obitelji kako bi se posljednji put oprostili od voljenog pjevača i ugostitelja Milivoja Jurčevića Karla.

Jurčević je svojih pet minuta na estradi dočekao 90-ih godina, kad se proslavio hitom 'Daj mi vina', pjesmom koju je snimio s grupom Dar Mar. Bend je potrajao  samo sedam dana, stoga se okrenuo solo karijeri, a najveći trag u domaćoj zabavnoj glazbi iz te ere ostavio je pjesmom 'Lomi me tugo'. Nedugo kasnije ipak je prekinuo pjevačku karijeru, nadajući se povratku jednog dana, ali to se nikad nije dogodilo. 

- Tada se dogodila jedna situacija koju ja nikada u životu nisam doživija prije. Umrla mi je mama nakon dvije teške borbe s rakom. Sestra mi je bila u jednom jako teškom životnom stanju, zdrastveno i sve tako da je to bija neki logičan slijed - objasnio je Karlo svojevremeno. 

Teška životna situacija prevagnula ga je da napravi glazbenu pauzu.

- Meni je sve to skupa dosadilo i trpit te gazde diskoteka do pet, šest, sedam sati ujutro da naprave isplatu. Da vidim uopće hoće li sve to biti u redu jer tu se popije - tvrdio je Karlo.

Prije četiri godine bio je u vezi s bivšom hrvatskom missicom Fani Čapalijom, no veza nije dugo trajala. Prije toga bili su prijatelji, a u dobrim su odnosima ostali i nakon prekida. 

- Dragi Milo, u našim srcima živjet ćeš uvijek - poručili su pjevačevi najbliži na osmrtnici. 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Popy_1 13.05.2019.

    Pocivaj u miru!

  • JosipTomić 13.05.2019.

    ja sam uvijek komentirao tu vrstu glazbe "daj mi vina da se napijem, daj mi pušku da se ubijem" RIP

  • Winks 13.05.2019.

    Zbogom prijatelju, neka ti andjeli budu prateci vokali na nebeskim koncertima....čuvaj nas odozgo, kao sto si to uvijek radio, iskreno i nesebično... :’(

Komentiraj...
Vidi sve komentare