To je to što me zanima!

Tužni Marica i Mijat ipak nisu dobili karte za polufinale: Još se nadaju, ukraden im je i natpis!

Bračni par s Vira u potrazi je za kartama za polufinalnu večer Eurosonga. Na generalnu probu ih nisu pustili s ruksacima, a izgubili su transparent s natpisom: 'Eurosong, Liverpool, Mama ŠČ'
Vidi originalni članak

Marica Barišić (74) i Mijat Barišić Ružić (77), bračni par s otoka Vira koji je nedavno najavio kako će autostopom ići na Eurosong, u ponedjeljak je stigao u Liverpool. Veliki obožavatelji Leta 3 stigli su letom iz Zadra, ali su naišli na poteškoće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marica i Mijat su dobili ulaznice za probu, ali ne i za polufinalnu večer. Uzbuđeni bračni par u ponedjeljak je stigao u Liverpool bodriti Letovce, međutim, na ulazu su im uzeli ruksake, a ostavili su i transparente.

- Mi smo dobili ulaznice za sinoćnji program, ali nas nisu pustili ući u Arenu s ruksacima. Ostavili smo ih u obližnjem hotelu, ali nismo pitali smijemo li u Arenu unijeti transparent - rekla je razočarana Marica te dodala:

- Prije kraja programa izašli smo da preuzmemo transparent, ali nitko nije znao gdje je. Zamolili smo zaštitare da nam ga pronađu, ali nisu našli. Izgleda da ga je netko pokupio da ima suvenir. To nam je pokvarilo prekrasan dan - priznala je.

PRVA POLUFINALNA VEČER U LIVERPOOLU ANKETA Hoće li se Let 3 i 'Mama ŠČ' plasirati u finale Eurosonga?

Marica i Mijat glasno su navijali za Let 3, a tvrde da će sigurno proći u finale. S obzirom na to da transparente nisu mogli pronaći, u potrazi su za novima.

- Mi nosimo flomastere i škare, mogli bismo napisati novi transparent, ali moramo naći bijelog kartona. Može čak biti karton od pizze - rekla je Marica.

Bračni par ne gubi nadu da bi još mogao pronaći karte za polufinale i karton za transparent, a ako se u međuvremenu nešto ne promijeni, gledat će Eurosong na otvorenom s fanovima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare