To je to što me zanima!

TV voditelj usred emisije škicao gole Pameline noge

Pamela Anderson u Velikoj Britaniji trenutačno promovira svoj novi reality show 'Pam: Girl on the Loose'. U TV emisiju došla je vrlo vrućim hlačama
Vidi originalni članak

Prsata ljepotica je nakon posjeta londonskom Tjednu mode gostovala u emisiji 'This Morning'. Na televiziji se pojavila u majici i vrlo vrućim hlačicama. Takav izbor odjeće posebno se dojmio voditelja Eamonna Holmesa, koji je glumio da slini na početku emisije kada je Pamela Anderson (41) predstavljena isječcima iz njenih Baywatch dana. Izgleda da je voditelj bio uistinu oduševljen gošćom koja je u emisiju došla promovirati svoj novi reality show 'Pam: Girl on the Loose'. Tijekom razgovora s Pamelom najmanje je mislio na pitanja koja joj treba postaviti već su mu svu pažnju okupirale njene gole noge koje je škicao svakom prilikom. Pameli je Eamonn bio smiješan i našalila se kako traži novog muškarca u životu pa ako bi je voditelji mogli upoznati s nekim britanskim rock zvijezdama. Iako je cijelu prošlu noć tulumarila na partyju poslije revije na londonskom Tjednu mode, Pamela je u emisiju došla izrazito vedra i nasmijana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • balun 20.09.2008.

    Koji jadnik, to su nekad bile noge...

  • marko00 20.09.2008.

    pa jebo ja onoga koji nebi pogledo

  • Samo_Ja_08 20.09.2008.

    looool, kak smjesna slika di ko fol jezik isplazi :)) meni je dobra pamela vi recite kaj ocete, svaki muskarac bi ju odveo u krevet.. onaj koji nebi sigurno je gay :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare