To je to što me zanima!

TV voditeljica se javila uživo, a suprug milijarder prošetao gol

Voditeljica emisije 'This Morning' nije isprva primijetila što joj se za vrijeme monologa o njezi kože skupocjenom maskom iza leđa događa dok nije pročitala komentare, a nakon čega je video obrisala i nije se više oglasila
Vidi originalni članak

Britanska TV zvijezda i stilistica Trinny Woodall (56) iz karantene se odlučila javiti uživo svojim pratiteljima na društvenim mrežama, kao što i mnoge javne osobe čine u ovo vrijeme distanci, a sve kako bi zadržali kontakt sa svojom publikom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ne bi ni po čemu posebno bilo ovo javljanje Woodall da joj uslijed prijenosa u video nije ušetao i njezin partner, biznismen i milijarder Charles Saatchi (76), nesvjestan što mu se događa iza leđa.

Očekivano, snimka više nije javna, ali prevelik broj ljudi prati Trinny da od videa ne bi već napravili viralnu senzaciju. Saatchi je pak pod stare dane na teži način naučio kako u 2020. godini više ni u vlastitom domu ne smije biti previše opušten. 

Voditeljica emisije 'This Morning' nije isprva primijetila što joj se za vrijeme monologa o njezi kože skupocjenom maskom iza leđa događa dok nije pročitala komentare, a nakon čega se više nije oglasila.

Woodall i Saatchi su u vezi od 2013., nakon što se on razveo od TV kuharice Nigelle Lawson (60), a danas zajedno 'teže' više od milijarde kuna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • meri96 24.04.2020.

    Glupa namještaljka.

  • mokošica 007 24.04.2020.

    Jadno.......

  • vedii888 24.04.2020.

    dosadno im pa rade show.

Komentiraj...
Vidi sve komentare