Obavijesti

Show

Komentari 5

TV voditeljica se javila uživo, a suprug milijarder prošetao gol

TV voditeljica se javila uživo, a suprug milijarder prošetao gol
2

Voditeljica emisije 'This Morning' nije isprva primijetila što joj se za vrijeme monologa o njezi kože skupocjenom maskom iza leđa događa dok nije pročitala komentare, a nakon čega je video obrisala i nije se više oglasila

VIDEO

Britanska TV zvijezda i stilistica Trinny Woodall (56) iz karantene se odlučila javiti uživo svojim pratiteljima na društvenim mrežama, kao što i mnoge javne osobe čine u ovo vrijeme distanci, a sve kako bi zadržali kontakt sa svojom publikom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ne bi ni po čemu posebno bilo ovo javljanje Woodall da joj uslijed prijenosa u video nije ušetao i njezin partner, biznismen i milijarder Charles Saatchi (76), nesvjestan što mu se događa iza leđa.

Očekivano, snimka više nije javna, ali prevelik broj ljudi prati Trinny da od videa ne bi već napravili viralnu senzaciju. Saatchi je pak pod stare dane na teži način naučio kako u 2020. godini više ni u vlastitom domu ne smije biti previše opušten. 

Trinny Woodall and Charles Saatchi at Scotts

Voditeljica emisije 'This Morning' nije isprva primijetila što joj se za vrijeme monologa o njezi kože skupocjenom maskom iza leđa događa dok nije pročitala komentare, a nakon čega se više nije oglasila.

Woodall i Saatchi su u vezi od 2013., nakon što se on razveo od TV kuharice Nigelle Lawson (60), a danas zajedno 'teže' više od milijarde kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin