To je to što me zanima!

Twitter blokirao 50 Centa jer je stavljao proste slike

Reper je na svom profilu objavljivao neprilične fotografije golih žena. Kad su ga blokirali psovao je i prijetio da će za 30 minuta napraviti nered
Vidi originalni članak

Čini se da Coco-T (30) nije jedina kojoj je zabranjen pristup Twitteru. Njoj su zabranili da na toj društvenoj mreži objavljuje fotografije nakon što je sa svijetom podijelila fotografije s depilacije intimnih dijelova, no zabrana joj je ubrzo ukinuta. Reper 50 Cent (35) je na svom Twitter profilu objavljivao fotografije golih žena u 'škakljivim' pozama. Zabranjeno mu je da objavljuje fotografije, a on je na svom profilu napisao da im daje trideset minuta da ga 'odblokiraju', a nakon toga će početi raditi nered. Psovao je sve u vezi Twittera i prijetio im na sve moguće načine, sve to na svom profilu na toj društvenoj mreži. Ispričao se također psovkama i naglasio da je stavljanje fotografija način izražavanja. Preko Twitera se 50 Cent također obračunava s ljudima koji mu nisu dragi. Česta meta njegovih napada i ispada su Paris Hilton (29) i Kanye West (33).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • iva-29 29.08.2010.

    haha, na taggedu

  • samson73 29.08.2010.

    uf...baš strašno!...aj ti 50 ceni ne gubi živac...otvori si profil na taggedu. tamo možeš stavljat,napadat,vriđat i šta sve ne, šta god je u tvojoj glavetini i onako je to jedini uvjet na toj mreži....dakle,idealna za tebe!

  • IP95 29.08.2010.

    strasno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare