To je to što me zanima!

Twitter se srušio: Objavili su teaser za zadnje 'Star Warse'

Korisnike desktopa koji su pokušali koristiti web-lokaciju preusmjeravao je na stranicu s pogreškama. Aplikacija na mobiltelima uopće se nije ažurirala otprilike jednu minutu
Vidi originalni članak

Disney je u petak pustio teaser za posljednju epizodu 'Star Warsa'. Otkrili su kako će se posljednja epizoda serijala zvati 'Uspon Skywalkera'.

POGLEDAJTE VIDEO:

A novi 'Ratovi zvijezda' doslovno su napali Twitter. Silan broj korisnika te društvene mreže u isto je vrijeme pokušao komentirati teaser i server je jednostavno pao.

Korisnike desktopa koji su pokušali koristiti web-lokaciju preusmjeravao je na stranicu s pogreškama. Aplikacija na mobiltelima uopće se nije ažurirala otprilike jednu minutu.

Kompanija se o problemu nije službeno oglasila, ali zato su se korisnici to primijetili.

- Kako je saga započela tako će i završiti - sa Skywalkerom - komenirali su obožavatelji.

'Uspon Skywalkera' bi se u kinima trebao naći oko Božića. 

Film, odnosno scenarij i režiju, potpisuje J. J. Abrams, dok uloge tumače Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran i drugi.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • VOLBEAT 13.04.2019.

    Udavno je SW daleko od originalne trilogije, pa tako i ovo. Naravno, kao dugogodišnji fan SW-a (sjećam se kao dijete kad sam gledao Imperija uzvraća udarac i Povratak Jedija u kinu), pogledat ću i ovo.. Drago mi je da je tu i Lando, a vidim da su animirali i pokojnu Carrie Fisher)... Bit će zanimljivo svakako..

  • 13.04.2019.

    Meni su odlični! A ja san odrastao u star wars "svijetu"...jedino što mi je išlo na živce je ona Rose u drugom dijelu i bespotrebno naglašavanje drangulija za star wars kolekcionare i balavurdiju..tipa ona scena sa prstenom..prvi dio sa abramsom odličan-opet se vratio-biti će i ovaj dobar! :-D

  • Zvonko Velikokitić 13.04.2019.

    Ovi filmovi s nemogućom radnjom mogu biti gledljivi samo čudaci ma s fer-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare