To je to što me zanima!

Twitteraši pronašli snimku na kojoj Smith ismijava ćelavog čovjeka: Internet ne zaboravlja!

Snimka je nastala početkom 90-ih, u emisiji Arsenija Halla, a Smith se u njoj rugao s izgledom Johna B. Williamsa, basista benda iz showa. 'On ima pravilo, svako jutro mora obrijati glavu', rekao je kroz smijeh glumac
Vidi originalni članak

Razlog zašto volim internet, ništa ne zaboravlja, napisao je korisnik Twittera uz staru videosnimku glumca Willa Smitha (53) koji je jednom prilikom tijekom gostovanja u emisiji ismijavao ćelavog čovjeka. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snimka je nastala početkom 90-ih, u emisiji Arsenija Halla (66), a Smith se u njoj rugao s izgledom Johna B. Williamsa, basista benda iz showa.

- On ima pravilo, basist, svako jutro mora brijati glavu. To je njegovo pravilo - rekao je Smith dok se publika smijala pa dodao da se samo 'našalio s basistom'. 

Podsjetimo, na 94. dodjeli Oscara u Los Angelesu Will Smith ošamario je glumca Chrisa Rocka (57) jer se našalio s izgledom njegove supruge, glumice Jade Pinkett Smith (50). Rock je, naime, glumicu usporedio s G.I. Jane, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je 1997. glumila Demi Moore obrijane glave. 

Šala bi, možda, i dobro prošla da Willova supruga ne boluje od alopecije, bolesti ispadanja kose. 

SMITH GA UDARIO NA OSCARIMA 'Vrijedilo je dobiti šamar': Chris Rock rasprodao je gotovo sve nadolazeće nastupe uživo...

Smith se u govoru na pozornici, nakon što je primio Oscara za najbolju mušku ulogu u filmu 'King Richard' ispričao Akademiji, ali ne i kolegi Rocku. Njemu se odlučio ispričati putem društvenih mreža, jedan dan nakon dodjele. 

GLASUJTE U ANKETI:

- Šale na moj račun dio su posla, ali šala o Jadinom zdravstvenom stanju bila je previše za mene i emotivno sam reagirao. Sramim se i moji postupci nisu ukazivali na čovjeka kakav želim biti - poručio je Smith.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare