Show

Komentari 51

'Vrijedilo je dobiti šamar': Chris Rock rasprodao je gotovo sve nadolazeće nastupe uživo...

'Vrijedilo je dobiti šamar': Chris Rock rasprodao je gotovo sve nadolazeće nastupe uživo...

Iako je sudjelovao u velikom skandalu na dodjeli Oscara gdje je uvrijedio šalom ženu Willa Smitha i za to dobio šamar, popularnost glumca i komičara Chrisa Rocka je porasla preko noći

Potražnja i cijene ulaznica za turneju komičara Chrisa Rocka (57) drastično su porasle nakon što je glumac Will Smith (53) odjurio na pozornicu Oscara i ošamario ga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komičar je na Oscarima zbog šale na račun Jade Pinkett Smith (50) zaradio neočekivanu popularnost. Iako je Smith nakon šokantne scene osvojio zlatni kipić, dio gledatelja je požurio kako bi kupili ulaznice za nadolazeću turneju komičara.

U sklopu svoje svjetske turneje naziva “Ego Death“ Rock će obići mnogo gradova i nastupati uživo. Dokaz da mu je popularnost drastično porasla govori i nagli porast cijena ulaznica. Cijene karata su porasle s minimalnih 46 dolara, koliko su iznosile 18. ožujka, na minimalnih 341 dolar, koliko iznose sada od ponedjeljka.

Isto vrijedi i za mjesta za stolovima. Za samo sat vremena cijena ulaznica u ponedjeljak je skočila sa 338 dolara na 450 dolara, piše Variety.

Rock će održati rasprodanih šest nastupa u Wilbur Teatru u Bostonu i to od 30. ožujka do 1. travnja, a svjetska turneja će mu započeti odmah dan iza, dakle 2. travnja.

- Chris Rock ima karijeru dužu od tri desetljeća i uspješan je glumac, komičar, pisac, producent i redatelj - stoji u priopćenju Live Nationa. Nije dugo trebalo da pratitelji na društvenim mrežama zaključe kako je vrijedilo dobiti šamar jer je zauzvrat dobio popularnost, ali i rasprodao nastupe. 

GLASUJTE U ANKETI: 

Najčitaniji članci