To je to što me zanima!

Twitteraši se pitaju jesu li Cipar, Albanija, Malta i Moldavija izmijenile haljine u backstageu

Pjevači i nastupi večeras su se našli na meti komentatora na Twitteru. Slični srebreni outfiti, glavobolja od pojedinih nastupa i botoks samo su dio komentara o nastupima na ovogodišnjem Eurosongu
Vidi originalni članak

Uoći finala najveću zabavu, po mišljenju mnogih, preuredili su si twitteraši koji su tijekom cijelog prijenosa uživo iz Rotterdama tražili zamjerke natjecateljima 65. Eurosonga. Sa svojim komentarima nasmijali su mnoge, a ispod nekih komentara pokrenute su i rasprave komentatora koji ne misle isto.

-Jesu li to Cipar, Albanija, Malta i Moldavija izmijenile haljine u backstageu?- glasio je samo jedan od komentari s Twittera koji se osvrnuo na slične srebrne outfite ovogodišnjih natjecatelja. Cure su s kratkim svjetlucavim haljinicama i bodijima uparile štikle i visoke čizme, a sjajile su se od glave do pete od kristalića i resica.

- Njemačka je imala velik efekt na mene- glasio je komentar iznad fotografije tableta Nurofena, a mnogi su shvatili kako je ovoga komentatora zaboljela glava od nastupa predstavnika Njemačke.

Ni predstavnice Srbije nisu bile pošteđene na Twitteru.

-  Nadam se da im ovaj ventilator za kosu neće otpuhati botoks iz lica- napisao je komentator na Twitteru.

'Loco Loco' ANKETA Ovacije publike za Uraganke, kakve su vam bile?

Prisjetimo se, kladionice za pobjedu najviše šansi daju Italiji s čak 25 posto, na drugom mjestu smjestila se Francuska s 21 posto, dok je treća Malta koja je dugo bila glavni favorit, s 13 posto. 

POGLEDAJTE VIDEO: '24 PITANJA' S GRUPOM HURRICANE

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Čeljo Brtika 23.05.2021.

    Ide mi na jetru ova iz Malte i njezina pjesma.

  • ZVEZDE BANDA 22.05.2021.

    Iz pouzdanih izvora saznajemo da Serbia dodjeluje albanskoj pjesmi 12 pikë 🦅🦅🦅

  • johnny001122 22.05.2021.

    ove sve skupa dale materijal za ovu iz malte

Komentiraj...
Vidi sve komentare