To je to što me zanima!

U 89. godini umro je glumac iz filma Gospodar Prstenova...

Uzrok smrti još uvijek nije poznat, a tužnu vijest potvrdila je obitelj preminulog i dodala kako je umro u četvrtak u svojoj kući u Aucklandu okružen voljenim ljudima
Vidi originalni članak

Glumac Bruce Alpress kojeg gledatelji najviše pamte po ulozi u popularnoj trilogiji 'Gospodar prstenova' umro je u 89. godini, piše Daily Mail. 

Uzrok smrti još uvijek nije poznat, a tužnu vijest potvrdila je obitelj preminulog i dodala kako je umro u četvrtak u svojoj kući u Aucklandu okružen voljenim ljudima.

U dugogodišnjoj karijeri glumio je u nekoliko filmova, a jedna od najzapaženijih uloga bila je ona u američkoj povijesnoj drami 'The Pianist'. Brojni prijatelji, ali i kolege opraštaju se od Brucea na društvenim mrežama. 

- Oduvijek sam volio raditi s Bruceom, a njegov smisao za humor i dosjetke činile su ga legendom. Svima će nedostajati i svi ćemo ga pamtiti. Ikona je jedne ere - rekao je glumac Peter Elliott za NZ Herald. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kung fu panda 25.04.2020.

    Umro od starosti

  • 5FDP 25.04.2020.

    Pogledao sam LOTR masu puta, njega se nažalost ne sjećam. Guglao malo, izgleda da je bio jedan od starješina u Rohanu u Two Towers. Morat ću ga pomno pogledati ponovo

  • -Lima-ZG-U-❤ 25.04.2020.

    Jel od corone?

Komentiraj...
Vidi sve komentare