To je to što me zanima!

U BB-u se seksao sa Stefani, a u Parovima mu starleta nudi brak

Dok je Aleksandra Krstić pred kamerama govorila Ervinu kako se želi udati za njega, on se na njezine riječi samo smješkao. Uz Ervina, u showu je i Barbara Mucić, koja se natjecala u 'Gospodinu Savršenom'
Vidi originalni članak

Počela je nova sezona skandaloznog srpskog reality showa 'Parovi'. Jedan od kandidata je Sarajlija Ervin Mujaković (29), kojeg gledatelji pamte po sudjelovanju u 'Big Brotheru' 2015. godine. Ervin se bori za novčanu nagradu od 30.000 eura, odnosno oko 226.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: Milijana u 'Parovima' varala muža

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ervinu je već na početku emitiranja showa odlično krenulo. Izgledom i ponašanjem zavodi kandidatkinje, a jedna od njih je opasno 'bacila oko' na njega. Ervin je od natjecateljice Aleksandre Krstić dobio bračnu ponudu.

Dok je Aleksandra govorila Ervinu kako se želi udati za njega, on se na njezine riječi samo smješkao.

Uz Ervina, u showu je još jedno lice poznato gledateljima. Nakon što je zavodila Miju Matića (28) u drugoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni', Barbara Mucić (22) sada se natječe u 'Parovima'.

POČEO SRPSKI REALITY Ervin ušao u 'Parove': Društvo mu pravi Barbara iz 'Savršenog'

Ervin je privukao pažnju gledateljima u 'Big Brotheru' kad se našao usred skandala sa Steffani Banić (25). S njom se poseksao pred kamerama, a potom je izjavio kako je zaljubljen u Barbaru Šegetin (30). No, naposljetku Ervin nema ništa ni sa Steffani ni s Barbarom. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mediamonkey 06.09.2020.

    biti će on jednog dana dobra supruga nekom dasi...

  • Slavonka60 06.09.2020.

    Dečko je dobar ali brate mili nezna sročiti jednu suvislu rečenicu. Loša komunikacija užas jedan. Treba na tome poraditi.

  • sljastrava 02.09.2020.

    Niti je faca,niti je frajer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare