To je to što me zanima!

U božićnom showu na HRT-u se pojavio vilenjak, a zapjevali su i Jasna Zlokić te lovac Krešimir...

HRT je od danas počeo s emitiranjem božićnog serijala, koji će imati ukupno 5 epizoda. U današnjoj epizodi gledatelje su iznenadili mnogi poznati, ali i pravi vilenjak
Vidi originalni članak

Danas je na HRT-u započelo prikazivanje božićnog serijala 'Božić velikih želja', a u prvoj emisiji pojavili su se neki gosti iznenađenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Epizodu su otvorili Robert FerlinMario Lipovšek Battifiaca, uz pjesmu Dine Dvornika 'Sretan Božić, sretna Nova godina'. 

NOVI ALBUM Darko Rundek i Jazz orkestar HRT-a predstavili album 'Za vašu posljepodnevnu razonodu'

Prvi gost u emisiji bila je pjevačica Jasna Zlokić, koja se pridružila bendu i otpjevala svoj hit 'Skitnica'. Jasna je tijekom emisije pričala o svojoj velikoj obitelji i o tome što će pripremati za božićnu večeru, a ispričala je i o rodbinskim vezama s Oliverom Dragojevićem. Jasnino djevojačko prezime je Dragojević, a kako ona kaže, ona i Oliver 'ista su loza'.

- To je naš jedan djed, Boško Dragojević, došao u Velu Luku i od njega se ta loza proširila. Tako smo se razgranali - rekla je.

PODACI HRT-A Svjetsko prvenstvo u Kataru je najgledaniji sadržaj u Hrvatskoj

Nakon Jasne pojavio se i gost iznenađenja, koji je u studio donio pravu božićnu čaroliju. Riječ je o Mislavu Ćuku, koji je u Finskoj radio kao pravi vilenjak Djeda Mraza. 

- Gledao sam po internetu i pogodio me oglas za turističke poslove u Finskoj. Razmišljao sam, nisam ja za konobara i tada sam vidio oglas za vilenjaka. Mislio sam da me neće primiti zbog visine. Kada sam došao tamo imali smo trening za vilenjake, prolazili smo svu teoriju o vilenjacima i Božiću. Ali, ja sam to sve stavio sa strane i rekao da ću biti sam svoj vilenjak. Radio sam tamo tri sezone, a treću sam postao glavni vilenjak - rekao je Mislav, koji je tijekom svojeg boravka u Finskoj upoznao i poznatu glumicu Margot Robbie.

Mislav je ispričao kako je napisao pismo Margot i njezinom suprugu jer je saznao da će doći na doručak u 'Snježnom hotelu', gdje je on radio. Robbie se naposljetku nije pojavila na doručku, ali njezin suprug je. Tada mu je Mislav uručio pisma i supružnici su napustili hotel. Međutim, nakon nekog vremena Margot se vratila i skočila Mislavu u zagrljaj jer joj se iznimno svidjelo što joj je napisao u pismu. 

Vilenjak je nakon razgovora zapjevao pjesmu 'Rudolph the Red Nosed Reindeer', uz prateće vokale.

OTKRIVAMO SVE DETALJE Severina je zadavala muke HRT-u oko emisije za Novu godinu: Ipak pjeva, a mijenjao se termin

Sljedeći gost bio je lovac iz 'Potjere', Krešimir Sučević Međeral. Krešimir je gledatelje iznenadio kada je zapjevao s Ferlinom na pozornici. Otpjevali su u duetu pjesmu Dražena Zečića, 'Ima li nade za nas'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare