To je to što me zanima!

U četvrtak kad je umrla kraljica Elizabeta II., Harryju zabranili večerati s ocem i bratom...

Izvori kažu da se kraljevska obitelj boji da bi Harry mogao iznijeti privatne stvari u svojim memoarima. Ako i ne može nadopuniti knjigu, mogao bi reći Meghan Markle, koja redovito napada kraljevsku obitelj
Vidi originalni članak

Večer kada je umrla kraljica Elizabeta II., princu Harryju (37) nisu dozvolili da večera s ocem Charlesom III. (73) i bratom Williamom (40). Kralj i princ od Walesa navodno nemaju povjerenja u Harryja i bojali su se da će sadržaj razgovora izaći u javnost, piše the Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvori kažu da se kraljevska obitelj boji da bi Harry mogao iznijeti privatne stvari u svojim memoarima. Ako i ne može nadopuniti knjigu, mogao bi reći Meghan Markle (41), koja redovito napada kraljevsku obitelj.

- Zato se taj razgovor odvio između kralja, kraljice i nasljednika - rekao je izvor. Harryjevi memoari trebali bi izaći krajem 2022.

POSLJEDNJI POZDRAVI Prinčevi su žurili na oproštaj od kraljice: William je vozio, u autu su bili Andrew i Edward...

Inače, brojni članovi kraljičine uže obitelji, poput prinčeva Williama, Harryja i Andrewa (62), nisu stigli na vrijeme u dvorac Balmoral te se nisu se oprostili od nje. Elizabeta II. preminula je 8. rujna u Škotskoj. Lijes kraljice u utorak će biti prebačen u London nakon što je jedan dan bio u katedrali u Edinburghu, u kojoj su njezin sin kralj Charles III. i njegova tri brata i sestra održali tiho bdjenje.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO IZ ENGLESKE

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MladenBajic_1 19.09.2022.

    da meni moja rodbina to napravi odrekao bi ih se svih zauvijek pa kakve veze što se odrekao krune ipak su otac sin brat itd itd

  • UvijekIznova 13.09.2022.

    Kralj ima dva brata a ne tri. Provjera činjenica je neka osnova

  • langweilig 13.09.2022.

    On je ostavio obitelj i odustao od svega, tako da …

Komentiraj...
Vidi sve komentare