To je to što me zanima!

U dobrim odnosima: Janko je podržao Veljaču na premijeri

Jelena Veljača i Janko Popović Volarić odlučili su se razići početkom 2012. nakon što su se vjenčali u prosincu 2009.. Često su znali isticati da su ostali prijatelji
Vidi originalni članak

Zagrebačko kazalište Mala scena u četvrtak je premijerom predstave 'Prava stvar' obilježilo 25 godina svog djelovanja. Vitomira Lončar (55) zahvalila je vjernoj publici što ih prate, a Jelena Veljača (33) i Dražen Čuček (44) oduševili su svojom izvedbom u predstavi. 

Glavne uloge dodijelio im je Ivica Šimić koji je režirao predstavu. Čuček je utjelovio dramskog pisca Henryja, a Jelena njegovu ljubavnicu, a kasnije i suprugu Annie. U publici je bio i Janko Popović Volarić (34) koji je došao podržati svoju bivšu suprugu. Očito je da su Jelena i Janko ostali u dobrim odnosima i nakon rastave jer su zajedno i pozirali. 

U braku su bili od prosinca 2009., a rastali su se 2012. godine. Tada su istaknuli da razlog njihovog prekida nije treća osoba, već da su ih do te odluke doveli njihovi privatni problemi.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • iPsy 07.11.2014.

    Ah sad kad su opet ostali sami, ili barem emotivno sami... sad se vraćaju jedan drugom... za čist sex nekom je dobra i loša osoba koju ni ne podnosiš... sve da popuniš tu prazninu u sebi. Ali tome nema kraja..jer takvu prazninu može popunit samo prava ljubav. A kad se sjetim kako ju je pljuvao po novinama da je luda ...da prijatelji, haha

  • gote24 07.11.2014.

    i ove nije dugo bilo u novinama

  • 07.11.2014.

    mislim da jele ima MAC-ov ruž za usne. ali stoji joj užasno, kao antireklama. meni je kuma nedavno iz beograda donila jedan, stvarno je savršen, ali ne stoji svakone. ona mi je i inače cila bljedunjava, prozirna, nikakva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare