To je to što me zanima!

U Dubrovniku će se snimati nova sezona američke serije, stiže i velika glumačka zvijezda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
O detaljima snimanja i dalje se jako malo zna, a u Dubrovnik će uskoro sletjeti ekipa predvođena Johnom Krasinskim, koji je nedavno scene snimao u Rimu i Ateni
Vidi originalni članak

U Dubrovnik stiže poznata američka produkcija i snimat će četvrtu sezonu megapopularne serije 'Jack Ryan' s glumcem Johnom Krasinskim (42) u glavnoj ulozi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lokalna agencija za statiste objavila je da su u potrazi za novim licima, a danima se nagađalo koja svjetska produkcija stiže u Dubrovnik, piše Dnevnik.hr.

- Zasad imamo dva potvrđena snimanja. Jedno počinje već u veljači, drugo odmah iza toga. Međutim, imamo najave još sve skupa sedam snimanja. Direktna financijska korist je dobra. Tu se uvijek može zaraditi milijun, dva, ovisno o produkciji. U kunama govorim - rekao je dubrovački gradonačelnik Mato Franković (39) O svim detaljima i dalje se jako malo zna, a u Dubrovnik će uskoro sletjeti ekipa predvođena Johnom Krasinskim, koji je nedavno scene snimao i u Rimu i Ateni. 

TRAILER JE VANI VIDEO Stiže najskuplja serija svih vremena, pogledajte prve kadrove 'Gospodara prstenova'

Na projektu će raditi oko 300 ljudi, a uz 'Robina Hooda', 'Igru prijestolja' i 'Ratove zvijezda' ovo će Dubrovniku i Hrvatskoj donijeti dodatnu promociju u svijetu. Radnja serije prati analitičara CIA-e, Jacka Ryana, koji je gurnut u opasan terenski zadatak dok otkriva obrazac u terorističkoj komunikaciji koji ga baca u središte opasnosti.

GLEDAJTE SERIJU ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Bać Iva 26.01.2022.

    Ako je John Krasinski velika zvijezda, inzistiram da se i meni dadne jedna na Hollywood Boulevardu, obzirom da sam kao 9-godišnjak glumio stablo u školskoj predstavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare