Obavijesti

Show

Komentari 14

VIDEO Stiže najskuplja serija svih vremena, pogledajte prve kadrove 'Gospodara prstenova'

VIDEO Stiže najskuplja serija svih vremena, pogledajte prve kadrove 'Gospodara prstenova'
3

Prva sezona ove serije moći će se gledati 2. rujna ove godine na platformi Amazon Prime, a nove epizode izlazit će svakog petka. Fanovi knjiga i filmova jedva čekaju novi spektakl

VIDEO

Konačno je 'osvanuo' trailer za seriju Gospodar Prstenova koja će biti emitirana na Amazon Primeu. Prikazuje kovanje prstena te odlomak iz knjiga. A spominje i neka mjesta, uključujući Maglene planine, Lindon i Numenor. Prva sezona stiže 2. rujna ove godine, a nove epizode izlazit će svakog petka.

Serija se odvija u drugom dobu Međuzemlja, koje se proteže kroz dugo razdoblje između izvornog Mračnog lorda Morgotha ​​i prvog poraza njegovog sluge Saurona. A sve to je tisućama godina prije radnje iz filmova o Gospodaru prstenova.

- Predstojeća serija Amazon Studios prvi put na ekrane donosi herojske legende legendarnog Drugog doba povijesti Međuzemlja. Ova epska drama smještena je tisućama godina prije događaja iz Hobita i Gospodara Prstenova JRR Tolkiena, i vratit će gledatelje u doba u kojem su kovane velike sile, kraljevstva su se uzdizala i padala u propast, nevjerojatni junaci bili su testirani, nada obješena najtanjim nitima, a najveći zlikovac koji je ikad potekao iz Tolkienova pera prijetio je pokriva sav svijet u tami. Počevši u vremenu relativnog mira, serija prati ansambl likova, poznatih i novih, dok se suočavaju s dugo strahovanim ponovnim pojavljivanjem zla u Međuzemlju. Iz najmračnijih dubina Maglenih planina, do veličanstvenih šuma prijestolnice vilenjaka Lindon, do otočnog kraljevstva Númenor koji oduzima dah, do najudaljenijih dijelova karte, ta će kraljevstva i likovi stvoriti nasljeđe koje živi dugo nakon toga oni su otišli - stoji u sadržaju serije.

Producenti J.D Payne i Patrick McKay rekli su da je njihova želja bila da osmisle naslov koji bi 'mogao živjeti u srži knjige pored drugih klasika J.R.R Tolkiena.

- Prstenovi objedinjuju sve glavne priče Drugog doba Srednje zemlje: kovanje prstenova, uspon Mračnog gospodara Saurona, epsku priču o Numenoru i Posljednji savez vilenjaka i ljudi - objasnili su.

 Prva sezona ove serije moći će se gledati 2. rujna ove godine na Prime Videu 2. A nove epizode izlazit će svakog petka.

Serija 'Gospodar prstenova' bit će najskuplja ikad, prva sezona košta oko tri milijarde kuna
Serija 'Gospodar prstenova' bit će najskuplja ikad, prva sezona košta oko tri milijarde kuna

Podsjetimo, serija se smatra najskupljom TV serijom svih vremena. Prva sezona košta 450,000.000 dolara - oko tri milijarde kuna.

POGLEDAJTE NAŠU NOVU SERIJU 'BUKI I TARIK' u 12 SATI NA YOUTUBE KANALU:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin