To je to što me zanima!

'U GaGinom restoranu smrdi, hrana je masna i posluga loša'

Kritičar Steve Cuozzo u svojoj kolumni za NY Post 'popljuvao' je restoran koji je otvorila obitelj Lady GaGe. Kaže da se skoro ugušio koliko je masna hrana bila
Vidi originalni članak

Oštar miris octa i  zapečenog ulja osjeti se u cijelom restoranu koji je osrednje uređen. Predjelo sam čekao ravno 50 minuta, a lignje koje su mi poslužili bile su tvrde poput kože. Salata je bila nezačinjena, a tjestenina raskuhana do neprepoznatljivosti. Uz to sam jeo teletinu koja je bila neviđeno masna, a cijena joj je previsokih 210 kuna, napisao je kritičar Steve Cuozzo o restoranu koji su otvorili roditelji Lady GaGe (25). 

U svojoj kolumni u New York Postu Cuozzo je 'popljuvao' jelovnik, ambijent, kvalitetu usluge i hrane u restoranu. GaGini roditelji talijanski restoran u New Yorku otvorili su u srijedu. Ekscentrična pjevačica nije bila na otvorenju jer je imala poslovne obaveze. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • just_me133 04.02.2012.

    kolko ja znam restoran nije njen nego od roditelja i kakve ona veze ima ona s masnom hranom..sumnjam do joj treba rastoran jer koje ona svote zarađuje i kolko će još zaradit..pihh

  • ciril_stipsa 04.02.2012.

    Normalno da je masno kad je sve krto pokupila za svoju haljinu.

  • šnjofam gaćice 03.02.2012.

    ma naravno 'food critic' je zeljan slave i popljuvo odlican restoran, neki su vidim jeli u restoranu pa su ga prokuzili :) hahahahha!

Komentiraj...
Vidi sve komentare