To je to što me zanima!

U Istri festival jazza: To je stil života i formula za pravi zen

U petak 22. srpnja svira Szilard Banai & Friends iz Mađarske, a u subotu 23. sprnja Bosque Sound Community iz Srbije
Vidi originalni članak

Šesnaesto izdanje jedinstvenog i osebujnog 'Last Minute Open Jazz Festivala' ponovo će biti u samom srcu ljeta i u srcu Istre, a u njemu možete uživati u čarobnim Balama, 22. i 23. srpnja, te 5. i 6. kolovoza. 

Festival koji od prvog dana promovira jazz glazbu i kulturu raznolikosti bez granica, organizatori i brojni prijatelji festivala koji njeguju jazz kao stil života, način učenja, komunikacije, zen turizma, ponovno su formula za pravu oazu svih željnih doživljaja za sva osjetila i neponovljivo iskustvo za pamćenje.

NA DANAŠNJI DAN Patentiran je prvi saksofon: Bio je 'kralj' klasične glazbe i jazza

Uz već tradicionalni festivalski bouquet kojeg čine raznoliki stilovi jazza koji se svake godine mogu čuti sa Trga Tomaso Bembo, organizatori festivala Tomislav Pavleka i Melita Lovričević za svoju vjernu, ali i novu slobodnu publiku ove godine najavljuju internacionalni program podijeljen po prvi puta na  srpanj i kolovoz. 

Festival podržava Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Ured Predsjednika RH, te Austrijski kulturni forum, ulaz na sve koncerte je besplatan. U petak 22. srpnja svira Szilard Banai & Friends iz Mađarske, a u subotu 23. sprnja Bosque Sound Community iz Srbije. 

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare