To je to što me zanima!

U Japanu proglašen 2CELLOS dan: Slave četvrti rođendan

Uskoro će biti objavljeni prvi primjerci novog albuma “Celloverse” i to posebno izdanje za japansko tržište, dok će u ostatku svijeta novi album izići 27. siječnja
Vidi originalni članak

2CELLOS su danas, na njihov četvrti rođendan u Japanu dobili svoj dan – 20. siječanj proglašen je 2CELLOS Danom. To je bila savršena prilika da se Luka i Stjepan ludo provedu sa svojim obožavateljima. Naime, na današnji dan prije četiri godine, 20.01.2011, 2CELLOS su na YouTubeu objavili spot za Smooth Criminal koju u originalu izvodi Michael Jackson. Ubrzo nakon objave, osvojili su milijune obožavatelja i krenula je svjetska karijera koja traje već četiri godine i ide samo uzlaznom putanjom. Japanska publika ih je zavoljela jako brzo.

Uskoro će biti objavljeni prvi primjerci novog albuma “Celloverse” i to posebno izdanje za japansko tržište, dok će u ostatku svijeta novi album izići 27. siječnja.

-   Dobili smo i certifikat, 20.1. je službeno proglašen 2CELLOS Danom u Japanu! Proslavili smo to na Tokyo Toweru zajedno s našim fanovima i hrpom japanskih medija! Sutra izlazi naš novi album “Celloverse” u Japanu. Ove četiri godine su bile totalna ludnica, ali sve je to tek priprema za ono pravo ludilo koje tek slijedi! – poručuju oduševljeni slavljenici iz Japana!

Novi album je najavljen sjajnim hitom i spotom “Wake Me Up – Avicii” !  

Naši slavni virtuozi su nedavno održali koncerte u Australiji, a pred njima je i buran raspored do kraja godine. Više o turneji na:

 http://www.2cellos.com/events-2/

Jedan je talijanski web portal objavio osvrt na koncertnu godinu u Italiji i među deset koncerata koje će pamtiti, uvrstili su 2CELLOS te im uz hvalospjeve dodijelili “zlatnu medalju za 2014”.

 http://messaggeroveneto.gelocal.it/tempo-libero/2014/12/28/news/musica-1.10569945?ref=search 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Moslavka 21.01.2015.

    Japanci su opsjednuti Hrvatskom. Pocelo je sa Ladom, kravatom i sada sa ova dva talentirana decka. Jedan japanski zbor od oko 300 muskaraca je pjevao jednu hrvatsku pjesmu, zaboravila sam koju. Samo naprijed decki, svijet je pred vama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare