Obavijesti

Show

Komentari 4

U Japanu proglašen 2CELLOS dan: Slave četvrti rođendan

U Japanu proglašen 2CELLOS dan:  Slave četvrti rođendan
1

Uskoro će biti objavljeni prvi primjerci novog albuma “Celloverse” i to posebno izdanje za japansko tržište, dok će u ostatku svijeta novi album izići 27. siječnja

VIDEO

2CELLOS su danas, na njihov četvrti rođendan u Japanu dobili svoj dan – 20. siječanj proglašen je 2CELLOS Danom. To je bila savršena prilika da se Luka i Stjepan ludo provedu sa svojim obožavateljima. Naime, na današnji dan prije četiri godine, 20.01.2011, 2CELLOS su na YouTubeu objavili spot za Smooth Criminal koju u originalu izvodi Michael Jackson. Ubrzo nakon objave, osvojili su milijune obožavatelja i krenula je svjetska karijera koja traje već četiri godine i ide samo uzlaznom putanjom. Japanska publika ih je zavoljela jako brzo.

Uskoro će biti objavljeni prvi primjerci novog albuma “Celloverse” i to posebno izdanje za japansko tržište, dok će u ostatku svijeta novi album izići 27. siječnja.

-   Dobili smo i certifikat, 20.1. je službeno proglašen 2CELLOS Danom u Japanu! Proslavili smo to na Tokyo Toweru zajedno s našim fanovima i hrpom japanskih medija! Sutra izlazi naš novi album “Celloverse” u Japanu. Ove četiri godine su bile totalna ludnica, ali sve je to tek priprema za ono pravo ludilo koje tek slijedi! – poručuju oduševljeni slavljenici iz Japana!

Novi album je najavljen sjajnim hitom i spotom “Wake Me Up – Avicii” !  

Naši slavni virtuozi su nedavno održali koncerte u Australiji, a pred njima je i buran raspored do kraja godine. Više o turneji na:

 http://www.2cellos.com/events-2/

Jedan je talijanski web portal objavio osvrt na koncertnu godinu u Italiji i među deset koncerata koje će pamtiti, uvrstili su 2CELLOS te im uz hvalospjeve dodijelili “zlatnu medalju za 2014”.

 http://messaggeroveneto.gelocal.it/tempo-libero/2014/12/28/news/musica-1.10569945?ref=search 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene
Petar Grašo i Hana Huljić su se upoznali kad je bila djevojčica, a par sada čeka i drugo dijete
LJUBAVNA PRIČA

Petar Grašo i Hana Huljić su se upoznali kad je bila djevojčica, a par sada čeka i drugo dijete

Sredinom 2021. godine počela su šuškanja o njihovom odnosu te su ih Splićani često viđali u gradu, a par dugo nije htio potvrditi vezu u javnosti. Zatim je u listopadu iste godine napokon potvrđeno da su u vezi