To je to što me zanima!

'U Kanadi se otimaju za moje kolače, spremna sam za udaju'

Stekla sam prijateljice pa sam tako sudjelovala na razmjeni kolača. Svatko donese nešto za jelo, ispričala je Antonija svoj život u Kanadi. Pripremala im je razne kolače i sarmu
Vidi originalni članak

Antonija Beščec se nakon završetka međunarodne sezone 'Ljubavi na selu' preselila u Kanadu kod farmera Srećka Ponjavica. Za blagdane nije se vratila u rodnu Hrvatsku nego ih provodi s partnerom u dalekoj Kanadi. Ipak, po njenom mišljenju Kanada i Hrvatska nisu toliko različite. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sličnost je da je obiteljski život na prvom mjestu, a razlika je priviknuti se na vremensku zonu tj. na onih osam sati razlike između Hrvatske i Kanade. Mislim da se ne razlikuju ni po čemu, osim u standardu, tako da je ovdje malo više novca, a i malo je veća potrošnja nego u Hrvatskoj - rekla je za RTL. Antonija se svakodnevno čuje sa svojom obitelji što joj olakšava boravak u Kanadi. Iako joj nedostaje Hrvatska, u Srećkovoj sredini živi mnogo Hrvata. 

Trenutačno u Kanadi usavršava jezik i radi kućanske poslove. 

ZAVODNIK SA SELA Fatalni Jovan ponovno ljubi? Nakon Pauline brineta Marija

- Radim sve ono što bi nas trebalo zajedno učiniti zadovoljnima i sretnima, a to je moja dobra slavonsko-dalmatinska kuhinja, koju Srećko obožava, odgovorno i iskreno ponašanje prema svemu što radim - uz to ide čistoća, pospremanje stana... Sve ono što Srećko nije imao kada je živio sam u stanu. Stekla sam prijateljice pa sam tako sudjelovala na razmjeni kolača. Svatko donese nešto za jelo, a ja sam napravila sarme, da probaju naše tradicionalno jelo i oduševile su se. Napravila sam i četiri vrste hrvatskih kolača, za koje su se svi otimali - ispričala je Antonija. 

Kako kaže Antonija, Srećko i ona dobro funkcioniraju kao par jer su slično odgajani. Iako je predan svom poslu barem 15 sati na dan, ipak pronađe vremena za svoju djevojku.

- Ne mogu reći da sam zakinuta jer koliko imamo slobodnog vremena, iskoristimo ga za druženje i razonodu kao što su teretana, utakmice nogometa, hokeja, šetnje i kućni party u krugu dobrih prijatelja - kaže Antonija, koja razmišlja i o koraku dalje u njihovoj vezi.

- Moja iskrenost i moje izjave do sada govore da mi se Srećko, kao i njegova obitelj, sviđaju, tako da ja nemam razloga biti protiv toga da ozakonimo našu vezu, pa i da s prinovom nastavimo još čvršću povezanost među nama. Ja sam spremna na to, a sada je na Srećku red da se izjasni o svojim željama. Ako ostanemo zajedno, i ako dobijemo blagoslov djeteta, jedva čekam da moji mama i tata dođu vidjeti gdje ću živjeti i podizati svoju obitelj - kaže. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Mr_Choc 03.01.2020.

    Jedina netočna informacija bila bi da je vremenska razlika Kanade i Hrvatske 8 sati. Hrvatska je u jednoj vremenskoj zoni ali Kanada ih ima šest, ne možeš generalno reći "vremenska razlika Kanade i Hrvatske je ta i ta", ono što se može reći je "vremenska razlika kanadske provincije u kojoj živim i Hrvatske je ta i ta".

  • KusNjega 02.01.2020.

    Ona je spremna, pa spremna, pa spremna. Sad je red na Srećku kaže. Žao mi je svake žene koja ovako moli da je se oženi, gdje je tu dostojanstvo Antonija draga!!!!

  • Liliana_1 01.01.2020.

    Jaki kolači sa kupovnim oblatnama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare