To je to što me zanima!

U karanteni bez šminke: Slavne osobe pokazale su 'pravo' lice...

No, nisu se samo naše zvijezde pokazale u kućnom izdanju. To su učinile i holivudske zvijezde i ohrabrile žene da lakše podnesu dane u izolaciji, bez mogućnosti da prikriju izrast kose, bez stručnih škara...
Vidi originalni članak

Odbrojavaju se sati i minute do ponedjeljka 4. svibnja kad će tisuće žena u Hrvatskoj jurnuti prema frizerima, pedikerima, na depilacije, na manikuru, čupanje obrva...U posljednja dva mjeseca morale su same brinuti za svoj izgled, a kakve su promjene doživjele u izolaciji pokazale su i mnoge javne osobe.

Na Instagramu su objavile fotografije bez frizure i ruževa, rumenila, maskara i ostalih 'dodataka'. Neki bi rekli da čak bolje izgledaju prirodne, nego li s teškom televizijskom ili filmskom šminkom.

No, nisu se samo naše zvijezde pokazale u kućnom izdanju. To su učinile i holivudske zvijezde i ohrabrile žene da lakše podnesu dane u izolaciji, bez mogućnosti da prikriju izrast kose, bez stručnih škara koje će poravnati vrhove, kao i bez skupocjene dizajnerske odjeće koju nose u svečanim prilikama. 

Na taj potez odlučila se i glumica Julia Roberts (52), a brojni pratitelji komentirali su kako diva izgleda odlično i bez šminke. Fotografija je u nekoliko sati 'skupila' više od 400 tisuća lajkova. 

Kako dobro izgleda i bez šminke pokazala je i njezina kolegica Gwyneth Paltrow (47) koja je tijekom samoizolacije savjetovala svoje obožavatelje kako svakodnevno trebaju brinuti o svojoj koži. 

I jedna od najpoznatijih pjevačica na svijetu Mariah Carey (50) pozirala je 'čistog lica'. Boravak u karanteni odlučila je iskoristiti najbolje moguće pa je svojim fanovima otkrila kako radi na novim pjesmama. 

U samoizolaciji uživa i glumica Halle Berry (53) koja je pokazala kako za njegovanu kožu ne treba puno šminke. Pratitelji su komentirali kako bez kozmetičkih preparata izgleda barem deset godina mlađe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Blue Star 27.04.2020.

    Bogme nekima se muževi žale da im fali pribora za brijanje 😆

  • menart 27.04.2020.

    Julia i dan danas 👌

  • 27.04.2020.

    oduševljen sam

Komentiraj...
Vidi sve komentare