To je to što me zanima!

U komi: Liječnici se boje da će Gibb umrijeti za nekoliko dana

ČINILO SE DA JE OZDRAVIO Iako se već bori s rakom jetre i rakom debelog crijeva, pjevača je napala i upala pluća. Obitelj se još nada da će pobijediti bolest
Vidi originalni članak

Pjevač Bee Geesa pao je u komu, a oko njegovog bolničkog kreveta okupila se obitelj koja moli za njegov oporavak. Liječnici se boje da mu je ostalo tek nekoliko dana života. 

Činilo se da se Robin Gibb (62) čudesno oporavio i pobijedio rak debelog crijeva koji se proširio i na jetru, ali liječnici sada sumnjaju da postoji još jedan tumor. Povrh svega, napala ga je i upala pluća. Glazbenik je trenutačno u privatnoj bolnici u Londonu, a uz njega su njegova supruga Dwina, brat Barry (65), kćer Melissa (37) te sinovi Spencer (39) i Robin-John (29).

- Naše molitve su uz Robina. Jako je pozitivan i nije izgubio vjeru u to da može pobijediti rak. Ako postoji itko na koga bi se mogli kladiti da će pobijediti ovakvu bolest, to bi bio Robin upravo zato jer je veliki borac. Ipak, ovo je borba u kojoj će teško pobijediti - rekao je za britanski The Sun blizak prijatelj obitelji. 

Prošli mjesec situacija je izgledala bitno drugačija.

- Prognoza je da raka gotovo uopće više nema, a i ja se osjećam fantastično. Sada slijedi još samo čišćenje ostataka tumora - rekao je tada Robin.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kondor111 15.04.2012.

    Robin Gibb je legenda,nadam se da će dobiti i ovu životnu bitku...!

  • feba 15.04.2012.

    Voljela bih objašnjenje za ove silne minuse.Voljeli ga ili ne ali bar mrvu suosjećanja,želje za oporavkom dužni smo kao ljudi.Čemu minusi?

  • mila 19 15.04.2012.

    mislim čovik gotov a ovi opale minus ili plus..bezveze

Komentiraj...
Vidi sve komentare