To je to što me zanima!

U kvizu ih zbunilo da je Špiček bio košarkaš: 'Tko bi to rekao?'

U 10 pitanja našlo se svega pomalo; od naslova debi hita Nevena Ciganovića do imena hrvatskih znanstvenika na Mjesecu, a pojedini odgovori igrače su potpuno zbunili
Vidi originalni članak

U sinoćnjoj epizodi kviza 10 pitanja natjecatelji su ponovno došli do nekih zanimljivih spoznaja, a u pojedine točne odgovore teško im je bilo povjerovati i kad su ih čuli. Zvjezdani pomagači bili su Lidija Stević koja je pomagala IvanuHakija je igrao s Josipom, a Brankica Čonda s Mateom.

U 10 pitanja našlo se svega pomalo, od naslova debi hita Nevena Ciganovića do imena hrvatskih znanstvenika na Mjesecu. Upravo taj točan odgovor na pitanje gdje možemo pronaći imena hrvatskih znanstvenika Ruđera Boškovića i Andrije Mohorovičića potpuno je zbunio gotovo sve igrače. Ponuđeni odgovori bili su - na Bašćanskoj ploči, na spomeniku Nikoli Tesli u Zagrebu, u Velikoj Povelji ili na Mjesecu, a Ivan je jedini shvatio o čemu se radi te je znao da dva Mjesečeva kratera nose Boškovićevo i Mohorovičićevo ime.

'10 PITANJA' Hana i Bahra u kvizu: Je li to žgvacet, boškarin ili špalete?

Ništa manje nevjerojatno natjecateljima nije zvučala ni informacija kako se proslavljeni TV kuhar Tomislav Špiček u mladosti bavio košarkom. Tu informaciju u javljanju im je sam potvrdio. 

- Ako to niste znali, bio sam vrsni košarkaš u osnovnoj školi - rekao je, na šta su se kandidati začudili. 'Tko bi rekao', dodali su. 

Kvizaši su odgovarali i na pitanja o splitskim sportašima, uspjesima Ivice i Janice, filmovima 'Tko pjeva zlo ne misli' i 'Vlaku u snijegu', a naravno, neizbježno je bilo i pitanje o zgodama i nezgodama RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu'. Najviše točnih odgovora u posljednjem kvizu imao je Ivan te je on pobijedio.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 13.05.2020.

    Vi u 24 sata i rtl imate iste producente

  • mokošica 007 12.05.2020.

    Amo rtl dosada od tv

  • ..D a r k w o o d.. 12.05.2020.

    Ma sumo prvak, ovo je opet greška i Špiček mulja a i dan danas mu je hobi proždiranje broja janjaca u sat remena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare