To je to što me zanima!

U lipnju stižu pjesme Davida Bowieja koje nikad nije izvodio

U lipnju će izaći nekoliko novih pjesama najutjecajnijeg glazbenika svih vremena. Uz te, obožavatelji će moći uživati i u još neobjavljenim inačicama starih pjesama.
Vidi originalni članak

Prvi put nakon 2016. bit će objavljene nove pjesme Davida Bowieja. Britanski list Uncut objavio je kako će nakon nedavno objavljenih kompilacija Spying Through A Keyhole i Clareville Grove Demos, Parlophone objaviti Bowieve demo snimke iz 1969. pod nazivom The ‘Mercury’ Demos. Neobjavljene snimke Rock&Roll Kameleona moći će se nabaviti od 28. lipnja.

Nedugo nakon smrti 2016., objavljen je posljednji studijski album Mršavog Bijelog Vojvode, Blackstar. Iako je publika bila podijeljena, kritika je s oduševljenjem ispratila zadnji uradak velikog glazbenika. Nakon toga, u medijima su počele kružiti glasine kako velike izdavačke kuće razmišljaju o objavljivanju novih pjesama Davida Bowia.

Na novom izdanju trebalo bi se naći deset ranijih studijskih uradaka snimljenih uživo u Revox studiju. Album će krasiti još neobjavljena verzija pjesme 'Space Oddity' dok će preostale biti pjesme koje se još nikad nisu izvodile. Osim pjesama koje je napisao Bowie, na novoj ploči slušat ćemo i uratke Rogera Bunna - 'Life is a Circus' i pjesmu Lesley Duncan - 'Love Song' koju je na svom trećem studijskom albumu Tumbleweed Connection objavio Elton John

Novo izdanje jednog od najvećih glazbenica u povijesti pop glazbe biti dostupno u CD i LP verziji, a na albumu će se naći ukupno deset pjesama. 

NAJVEĆI NESRETNICI: Ovim horoskopskim znakovima se u ljubavi ne piše dobro

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare