To je to što me zanima!

U ljubavnu dramu udane žene i Hrvata uplela se Olja: 'Čuvaj me se, krvi ću ti se napiti u Zadruzi'

Sapunica u 'Zadruzi 'između Filipa Cara, Dalile Dragojević i supruga Dejana zaintrigirala je Hrvate. Video okršaja supružnika na YouTubeu sakupio je preko milijun pregleda i prvi je na trendovima u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Dalila, čuvaj me se! Krvi ću ti se napit jer Dejan je moj brat. Ovo što si napravila za svaku je osudu, poručila je Olja Einfalt (58) u videu kojeg je objavila na društvenoj mreži. U njemu, kao u sceni iz hororca u ruci drži plastičnu lutku te odjevena u vješticu sjedi na ljuljački. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivša stanarka srpskog realityja 'Zadruga' je zaprijetila Dalili Dragojević pred očima supruga Dejana izmjenjivala nježnosti s Hrvatom Filipom Carom.

- On je psihopat, neka on živi svoj život. Ja se kunem, bit ću iz dana u dan odvratnija prema njemu. Ne želim se raspravljati s Filipom - poručila je nakon silnih sukoba sa suprugom Dalila.

Dalila se brine da njena obitelj vjerojatno neće nikad prihvatiti Cara. - Ja sam svoj život uništila, ali ako sam spremna sve žrtvovati zbog Filipa, zašto bih nešto zbog Dejana? Ja mu ne stojim na putu da nađe nekog drugog. Neka pati, ne zanima me, nemam empatije prema njemu - rekla je.

SRBIN NEUTJEŠNO PLAKAO Prevarila muža u realityju s Hrvatom, a onda ga napala: 'Ti si psihopat, uništit ćeš mi vezu!'

Inače, Caru je ovo druga sezona u showu, a osim što često mijenja djevojke, ne zazire  niti od fizičkih sukoba. Prošle sezone 'spetljao' se s Majom Marinković, a njen ulazak u show se tek očekuje. Supružnici Dejan i Dalila izgledali su skladno prije ulaska u show, ali stvari su se brzo promijenile. Video njihovog sukoba na YouTubeu sakupio je preko milijun pregleda i prvi je na trendovima u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • yocko 03.11.2021.

    Olja mlati praznu slamu,samo da ponovo uđe u Zadrugu,a kad je bila tamo nije je bilo ni čuti bila je u mišjoj rupi.

  • Cirenac 03.11.2021.

    Olja oladi.

  • mark9_1 03.11.2021.

    Nakon što je završila 4. sezona spetljao se sa Majom kad je abortirala Janjuševo dijete sa kim je bila u prošle dvije sezone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare