Show

Komentari 5

U ljubavnu dramu udane žene i Hrvata uplela se Olja: 'Čuvaj me se, krvi ću ti se napiti u Zadruzi'

U ljubavnu dramu udane žene i Hrvata uplela se Olja: 'Čuvaj me se, krvi ću ti se napiti u Zadruzi'

Sapunica u 'Zadruzi 'između Filipa Cara, Dalile Dragojević i supruga Dejana zaintrigirala je Hrvate. Video okršaja supružnika na YouTubeu sakupio je preko milijun pregleda i prvi je na trendovima u Hrvatskoj

Dalila, čuvaj me se! Krvi ću ti se napit jer Dejan je moj brat. Ovo što si napravila za svaku je osudu, poručila je Olja Einfalt (58) u videu kojeg je objavila na društvenoj mreži. U njemu, kao u sceni iz hororca u ruci drži plastičnu lutku te odjevena u vješticu sjedi na ljuljački. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Bivša stanarka srpskog realityja 'Zadruga' je zaprijetila Dalili Dragojević pred očima supruga Dejana izmjenjivala nježnosti s Hrvatom Filipom Carom.

- On je psihopat, neka on živi svoj život. Ja se kunem, bit ću iz dana u dan odvratnija prema njemu. Ne želim se raspravljati s Filipom - poručila je nakon silnih sukoba sa suprugom Dalila.

Dalila se brine da njena obitelj vjerojatno neće nikad prihvatiti Cara.

- Ja sam svoj život uništila, ali ako sam spremna sve žrtvovati zbog Filipa, zašto bih nešto zbog Dejana? Ja mu ne stojim na putu da nađe nekog drugog. Neka pati, ne zanima me, nemam empatije prema njemu - rekla je.

Inače, Caru je ovo druga sezona u showu, a osim što često mijenja djevojke, ne zazire  niti od fizičkih sukoba. Prošle sezone 'spetljao' se s Majom Marinković, a njen ulazak u show se tek očekuje.

Supružnici Dejan i Dalila izgledali su skladno prije ulaska u show, ali stvari su se brzo promijenile. Video njihovog sukoba na YouTubeu sakupio je preko milijun pregleda i prvi je na trendovima u Hrvatskoj.

Najčitaniji članci