To je to što me zanima!

U novoj sezoni hit serije 'Južni vetar' glume Monica Bellucci, Eric Roberts i William Baldwin

Glumac William Baldwin u seriji glumi bivšeg ambasadora koji je ostao u Srbiji i koji je kao vlasnik konzultantske firme angažiran od svojih nekadašnjih šefova da lobira na političkoj sceni Srbije
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama širi se isječak iz srpske serije 'Južni vetar' snimljene za RTS, u kojem su dva holivudska glumca - William Baldwin (60) i Eric Roberts (66). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumci su povodom snimanja ove franšize već stigli u Beograd, a druga sezona zasigurno sa sobom nosi uloge svjetskih holivudskih zvijezda. Ovu informaciju potvrdio je i sam režiser 'Južnog vetra', Miloš Avramović (45).

- Dali su oko 1.000.000 eura za ova dva glumca. Oni navodno u seriji nose novac stranci Zeleni u Jadru da bi spriječili iskopavanje litija - napisao je jedan od korisnika na Twitteru.

NA SNIMANJU U BARANJI Eric Roberts ekskluzivno za 24 sata o filmu, sestri Juliji Roberts i ženi: Brak mi traje zbog seksa

Za portal Informerredatelj Avramović je otkrio i da ćemo u drugom djelu serije gledati glumicu Monicu Bellucci (58).

Glumac William Baldwin u seriji glumi bivšeg ambasadora koji je ostao u Srbiji i koji je kao vlasnik konzultantske firme angažiran od svojih nekadašnjih šefova da lobira na političkoj sceni Srbije. Zatim, susreće se s bivšim suradnikom, kojeg igra glumac Eric Roberts, a on radi za naftni konglomerat i cilj mu je spriječiti ovisnost Zapadne Europe o ruskom plinu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bečar-bečar 28.03.2023.

    boginja

  • Cirenac 28.03.2023.

    Zgodna dama.

  • 28.03.2023.

    Nigdje drugdje ti otpisani ni ne mogu glumiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare