To je to što me zanima!

U novoj sezoni zaplesat će Šuker, L. Banely i Mlikota?

"Ples sa zvijezdama" navodno će u novoj sezoni predstaviti Davora Šukera, Franu Lasića i Ivu Miju Erak. HTV-ov show počet će 31. listopada
Vidi originalni članak

Uoči četvrte sezone popularnog showa još se ne zna koje će hrvatske zvijezde zaplesati pred kamerama, ali se sve više priča o imenima kandidata. Show će početi 31. listopada, a konačni ugovori trebali bi biti potpisani sljedećeg tjedna. Jutarnji list prenosi kako bi u novoj sezoni "Plesa sa zvijezdama" mogao nastupiti Frano Lasić, koji je nekoć iz publike bodrio Dolores Lambašu u drugom HTV-ovu showu. Šuška se da bi mogli zaplesati i Davor Šuker, Janko Popović- Volarić te Vedran Mlikota. Javnu televiziju ove godine predstavljat će urednik "Plodova zemlje" Vlatko Gregurić. Plesačice će vjerojatno biti Mia Begović, Lana Banely, Franka Batelić, Vanessa Radman i Nera Stipičević. Sve su glasnija nagađanja kako će ugovor za show potpisati i Iva Mia Erak, bivša glasnogovornica zagrebačkoga gradonačelnika. Voditelji ostaju Barbara Kolar i Duško Čurlić, a ni žiri se neće promijeniti. Parove će ocijenjivati Milka Babović, Dinko Bogdanić, Elio Bašan i Davor Bilman.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • comodostar 01.09.2009.

    Sad su se valjda malo opametili. Pitam se kad će okupiti cijelu ekipu i početi s treninzima. Show počinje 31.10. Lani je show počeo 25.10. Plesači su počeli s treninzima 15.09. Što znači, mjesec i 10 dana treninga. Kao posljedica toga je bila žurba koja je na kraju rezultirala ozljedom Antonije Šole. A, i pola ekipe je moglo završiti sa ozljedama zbog žurbe. Ukratko, cijeli je show, ne samo zbog toga, nego i prekasnog kretanja s projektom, od početka bio na rubu fijaska. A godinu prije je Lana Jurčević isto završila u bolnici. I još, lani su kasnili s isplatom honorara plesačima. Toliko o profesionalnosti HTV-a. Da sam poznata osoba, nikada ne bih pristao na takav show. Upravo zbog tako šlampavih priprema.

  • teodora 01.09.2009.

    Stvarno,meni nije jasno po čemu je ova žena zvijezda ?!? Pa gospođica je bila,napominjem bila jer više kako mi se čini nije ni to,samo tajnica oliti glasnogovornica zagrebačkog gradonačelnika. Izađite na ulicu i sresti će te masu lijepih,talentiranih i zgodnih žena kao i dotična ali eto one nisu imale \"sreću\" trčkarati za banderasom.

  • JAX 01.09.2009.

    zasto se ozove ples sa zvijezdama kad su zvijezde u svemiru i sto miljardi puta su vece od ljudi i isto toligo godina su udaljene

Komentiraj...
Vidi sve komentare