To je to što me zanima!

U novom nastavku ‘Ratova zvijezda’ glumit će 'Skywalker'

Mark Hamill otkrio je da pregovara s redateljem J. J. Abramsom za ulogu u sedmom nastavku kultnog filmskog serijala. San mu je ponovno igrati Lukea Skywalkera
Vidi originalni članak

Mark Hamill (61) proslavio se 1977. kad je glumio jedi viteza Lukea Skywalkera u filmu “Ratovi zvijezda: Nova nada”. Hamill je otkrio da pregovara s redateljem J. J. Abramsom (46) za ulogu u sedmom nastavku. San mu je opet igrati Lukea. 

Kolege iz tog znanstveno-fantastičnog serijala, Harrison Ford (70) i Carrie Fisher (56), najvjerojatnije će mu se pridružiti. Ford je potpisao ugovor, ali to još nije službeno objavljeno, tvrdi urednik filmskog portala Latino Review. 

Glumčevi bliski prijatelji kažu kako je Harrison zainteresiran. Disney, koji je prošle godine otkupio prava od Georgea Lucasa na “Ratove zvijezda”, dugo je pregovarao s glumcem.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gato_negro 28.02.2013.

    Pa ako budu slijedili koliko toliko priču iz serijala romana koji su napisani nakon filmove (ili tzv. "expanded universe") onda bi se stariji glumci mogli i ok uklopiti. Jer ipak u expanded universeu L. Skywalker utemelji new jedi order i dođe do ranka grand mastera, Leia bude kancelarka nove galaktičke republike, uda se za Hana i ima s njim troje djece koja i sama postanu Jedi vitezovi, tako da bi mogli prebaciti radnju na "nove generacije"...ali opet, bit ću skeptična dok ne vidim finalni proizvod, tj. film.

  • IvanParčina 25.02.2013.

    s mobitela sam pisa,slabo mi touch radi..

  • Vrag_94 22.02.2013.

    Jedva cekam nastavke,samo da svi ostanu zivi do kraja snimanja :P sala mala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare