To je to što me zanima!

U novom 'Piratu s Kariba' žene su glavne: Glumi Margot Robbie

Novi nastavak, koji je u ranoj fazi razvoja, predstavlja najnoviji pokušaj Hollywooda da filmske hitove ponovno snimi sa ženama u glavnim ulogama
Vidi originalni članak

Australska glumica Margot Robbie (29) imat će glavnu ulogu u novom nastavku "Pirata s Kariba", u filmu u kojemu će dominirati žene što bi slavnu Disneyevu filmsku franšizu trebalo predstaviti u sasvim novom svjetlu.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Bruke' slavnih 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novi nastavak, koji je u ranoj fazi razvoja, predstavlja najnoviji pokušaj Hollywooda da filmske hitove ponovno snimi sa ženama u glavnim ulogama, poput 'Istjerivača duhova' iz 2016. s Melissom McCarthy, ili 'Oceanovih 8' iz 2018. u kojemu su sve glavne uloge kriminalaca bile ženske.

Zasad nema nikakvih informacija o zapletu filma za koji scenarij piše Christina Hodson. The Hollywood Reporter je objavio da je riječ o novom projektu koji nema veze s ranije najavljenim novim filmom iz franšize koji neće imati "ženski naglasak".

Pet dosadašnjih filmova iz franšize "Pirata s Kariba", u kojima Johnny Depp igra glavnu ulogu Jacka Sparrowa, zaradilo je od 2003. na kino blagajnama više od 4,5 milijardi dolara.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Lelouch VI Britannia 28.06.2020.

    Nemam nista protiv nje, dapace, al ce lako moguce bit film failure kao i Birds of prey. Ljudi skuzite da nije bitno jel musko,zensko,crnac,bijelac itd. Stvar je jednostavna, ponuda i potraznja.

  • sexy_trubadur 28.06.2020.

    sad niko ne govori da triba biti muskih koliko zena u tom filmu ???? interesantno

  • Obi-Wan Kenobi 27.06.2020.

    Meni je Margot Robbie jedna od/ ako ne i najzgodnija žena na svijetu. Gledao sam većinu njenih filmova i stvarno je dobra glumica, tak da gledam sam zbog nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare