Show

Komentari 14

U novom 'Piratu s Kariba' žene su glavne: Glumi Margot Robbie

U novom 'Piratu s Kariba' žene su glavne: Glumi Margot Robbie

Novi nastavak, koji je u ranoj fazi razvoja, predstavlja najnoviji pokušaj Hollywooda da filmske hitove ponovno snimi sa ženama u glavnim ulogama

Australska glumica Margot Robbie (29) imat će glavnu ulogu u novom nastavku "Pirata s Kariba", u filmu u kojemu će dominirati žene što bi slavnu Disneyevu filmsku franšizu trebalo predstaviti u sasvim novom svjetlu.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Bruke' slavnih 

Novi nastavak, koji je u ranoj fazi razvoja, predstavlja najnoviji pokušaj Hollywooda da filmske hitove ponovno snimi sa ženama u glavnim ulogama, poput 'Istjerivača duhova' iz 2016. s Melissom McCarthy, ili 'Oceanovih 8' iz 2018. u kojemu su sve glavne uloge kriminalaca bile ženske.

Zasad nema nikakvih informacija o zapletu filma za koji scenarij piše Christina Hodson. The Hollywood Reporter je objavio da je riječ o novom projektu koji nema veze s ranije najavljenim novim filmom iz franšize koji neće imati "ženski naglasak".

Pet dosadašnjih filmova iz franšize "Pirata s Kariba", u kojima Johnny Depp igra glavnu ulogu Jacka Sparrowa, zaradilo je od 2003. na kino blagajnama više od 4,5 milijardi dolara.

Najčitaniji članci