To je to što me zanima!

U novom spotu Žanamari siluje njen dečko Emil: Šokirao me

Pjevačica je sa svojim bendom J’Animals snimila video za pjesmu 'Krugovi'. Spotom su htjeli dočarati krajnosti u koje ljudski um može otići te paranoju i halucinacije
Vidi originalni članak

Spot prikazuje stanje uma prouzročeno lažima i nepravdom, kaže Žanamari Lalić (30), koja je sa svojim bendom J’Animals snimila video za pjesmu 'Krugovi'.

Spotom su htjeli dočarati krajnosti u koje ljudski um može otići te paranoju i halucinacije uzrokovane medijskim pritiskom. Snimali su tri dana na šest lokacija.

- U spotu haluciniram. Neke ljude ubijem, neke ne uspijem spasiti, a neki me napastuju. To mi je najteže bilo snimiti - rekla je pjevačica. 

Silovatelja glumi njezin dečko, bubnjar Emil Kranjčić (25). Pjevačica kaže da joj je bio šok vidjeti dečka s čarapom na glavi kao nasilnika. Redatelj spota je Danijel Tipura.

- Bilo mi je bitno da Žana ni u jednom trenutku ne bude lijepa, već da izvučem glumački dio iz nje - kaže Tipura.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Muza 20.01.2012.

    http://www.youtube.com/watch?v=S4yprvSk5ac

  • martina55 19.01.2012.

    Žanamari je lijepa i zgodna djevojka, ima lijep glas a za spot, s obzirom da ga je radio Tipi. i više sam nego sigurna da je odličan. Tipi je sposoban, pametan, duhovit mladi čovjek. Nadam se da je Tipi moj prethodni komentar (ako ga je pročitao) shvatio točno onako kako je i napisan : šala i zezancija , samo me nasmijao dio rečenice da nije htio da Žanamari bude lijepa u spotu....

  • ja__zg 19.01.2012.

    o moj božeeeeeeeeeeeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare