To je to što me zanima!

U petak novi Cafe: U najboljem magazinu Ksenija Marinković, Rene Bitorajac i Mia Kovačić

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama...
Vidi originalni članak

Uskoro prvakinju Drame zagrebačkog HNK čekaju dvije velike premijere - predstava "Genijalna u HNK i "Nebesa", film Srđana Dragojevića koji stiže u naša kina 23. prosinca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Što je najviše veseli, rad, rad i samo rad, ispričala nam je Ksenija Marinković u velikom intervjuu.

Iako je u koroni njezina nova ljubav postalo - biti doma. Savršeno je utjelovila Mariju Jurić Zagorku za naše snimanje, a njezine romane zavoljela je još kao djevojčica - uz mamu.

Netflixova serija “Kod od milijardu dolara” malo je prošla ispod radara zbog "Squid Gamea". Zato je tu naš Živorad Tomić.

Rene Bitorajac predstavlja nam novu seriju "Područje bez signala", a od 19. prosinca konačno na HRT stiže "Mrkomir Prvi". Zabava je zajamčena.

U vremeplovu se prisjećamo Milke Babović, sportske komentatorice i prve žena na čelu Sportske redakcije u Europi, koja nas je napustila prije godinu dana.

O LJUBAVI, KARIJERI, PLANOVIMA... Ivana Mišerić: 'Dečko mi živi u Istri, ali udaljenost nam nije prepreka jer smo odličan tim'

Donosimo vam i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino, streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata.

Idi na 24sata