Show

Komentari 0

U petak novi Cafe: U najboljem magazinu Ksenija Marinković, Rene Bitorajac i Mia Kovačić

U petak novi Cafe: U najboljem magazinu Ksenija Marinković, Rene Bitorajac i Mia Kovačić

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama...

Uskoro prvakinju Drame zagrebačkog HNK čekaju dvije velike premijere - predstava "Genijalna u HNK i "Nebesa", film Srđana Dragojevića koji stiže u naša kina 23. prosinca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Što je najviše veseli, rad, rad i samo rad, ispričala nam je Ksenija Marinković u velikom intervjuu.

Zagreb: Glumica Ksenija Marinković

Iako je u koroni njezina nova ljubav postalo - biti doma. Savršeno je utjelovila Mariju Jurić Zagorku za naše snimanje, a njezine romane zavoljela je još kao djevojčica - uz mamu.

Zagreb: Glumica Ksenija Marinković

Netflixova serija “Kod od milijardu dolara” malo je prošla ispod radara zbog "Squid Gamea". Zato je tu naš Živorad Tomić.

Rene Bitorajac predstavlja nam novu seriju "Područje bez signala", a od 19. prosinca konačno na HRT stiže "Mrkomir Prvi". Zabava je zajamčena.

U vremeplovu se prisjećamo Milke Babović, sportske komentatorice i prve žena na čelu Sportske redakcije u Europi, koja nas je napustila prije godinu dana.

Donosimo vam i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino, streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata.

Najčitaniji članci