To je to što me zanima!

U petak vas u Poshu očekuje Surka, a u subotu fini kesteni

Multi-instumentalista, bubnjara, pjevača, producenta i glazbenog inovatora vedrog i zaigranog duha Surku jednostavno morate doživjeti u živo i sad vam se pruža prilika
Vidi originalni članak

Multi-instumentalist, bubnjar, pjevač, producent i glazbeni inovator vedrog i zaigranog duha Surka radi beatbox sa mikrofonom i loop mašinama pri čemu stvara fraze od kojih nastaje kompletna pjesma Nema unaprijed pripremljenih loopova, mp3-ca, CD-a ni sekvencera. Improvizacija svaku pjesmu čini neponovljivom jer, vođena atmosferom, nastaje u trenu. Glazba koju proizvodi je plesnog karaktera, obuhvaća sve što mu taj tren padne na pamet i kako ga publika inspirira...isto tako ima i potpuno novonastalih pjesama koje se spontano dese tijekom Surkinog beatbox performansa...žanrovski tu ima funka,regea.duba,dubstepa,drum&base-a, afro ritmova pa naravno, housea, techna.

Surku jednostavno morate doživjeti u živo i točka. 

Kao bubnjar i producent surađuje sa Gegom i Picigin bendom, nastupa sa Gibonnijem, te je nezaobilazan vokal u Klapi Kampanel. Surađuje sa cijelom domaćom estradom; Massimom, Tonyjem Cetinskim, Marijanom Banom… 

Međutim, njegov beatbox performans na tragu je najboljih svjetskih glazbenih inovatora poput Beardymana, a stvaranje i improviziranje glazbe isključivo korištenjem svojega glasa na način kako to radi Surka je do sada neviđeno. Umjetnik čije vrijeme tek dolazi, što potvrđuju i nastupi na najvećim hrvatskim festivalima poput Terranea, Rujanfesta i IN Musica i Cro-a-Porter-a. Stariji partijaneri ga se sjećaju sa prvih Astralisa i njegovih bubnjarski nastupa sa Go Cutom…dečki su ponovo udružili snage, a njihov premijerni zajednički nastup nakon dugo godina bit će u Poshu 16. studenoga. 

DJ Go Cut je profesionalni DJ, glazbenik i klupski promotor. Karijera promotora počela je 1998. sa Astralis partyem.Go Cut's dinamički nastup je specifičan spoj mixanja razlčitih glazbenih stilova; electro, house i progressive zvukovi su kombinirani u jednu novu glazbenu formu. 

U subotu vas u Posh Fantasy baru od 12 sati očekuje Posh kesten fantazija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare