To je to što me zanima!

U predstavi se pije i puši, a ja na scenu dođem kad je već kraj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U predstavi se stavlja naglasak na funkcioniranju muškarca i žene, manipuliranju jedni drugima, i odnosu između superiornijeg i inferiornijeg. Ljubav je ključna u muško-ženskim odnosima
Vidi originalni članak

Predstava je odlična, svi smo pod adrenalinom i vjerujem da će se zapravo publici svidjeti kako to izgleda kad od jutros nismo stali, kroz smijeh nam je rekla glumica Ornela Vištica (29). Predstava 'Ja od jutra nisam stao' na repertoaru je od petka, 29. ožujka u satiričnom kazalištu Kerempuh.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Progovara o rodnoj problematici, a stereotipizirane muške i ženske rodne uloge obrću se na duhovit i apsurdan. Kroz satiru pojašnjavaju i klišeje o dinamici muško-ženskih odnosa.

Kako nam je ispričala Vištica, u predstavi se stavlja naglasak na funkcioniranju muškarca i žene, manipuliranju jedni drugima, i odnosu između superiornijeg i inferiornijeg. 

- Zaključak svega jest da je ljubav ključna u muško-ženskim odnosima. Osim toga, naravno, tu je i razumijevanje i potpora, kao i uvažavanje - kaže.

Predstavu biste lako mogli zamijeniti s kakvim tulumom jer se pije, jede i puši

- Dok dođem na scenu, nažalost, to je sve gotovo. Voljela bih i ja malo pojesti i popiti, ali to sve nadoknadim kasnije uz čašicu vina - pojasnila je. U predstavi još glume Ozren Opačić (38), Hrvoje Kečkeš (44), Linda Begonja (46), Jerko Marčić (39) i Marko Makovičić (38). 

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • japanokinez 28.03.2019.

    Nije njoj do pića i ića, pušenje joj je in samo zato joj je žao šta dođe na kraj.

  • Kardinal 28.03.2019.

    Kad je već pušenje u pitanju može bit prva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare