To je to što me zanima!

U rijetkom izdanju: Doris Pinčić izbacila dekolte i sve iznenadila

Na fotografijama je Pinčić uvijek nasmijana, iako je 2020. za nju bila stresna. Imala je puno uspona, ali i padova, naročito na privatnom planu. No voditeljica spremno korača dalje
Vidi originalni članak

Voditeljica i glumica Doris Pinčić (32) na društvenim mrežama redovito dijeli događaje iz svoga života. Posvećena je poslu i karijeri, a uvijek nađe vremena za djecu i odlazak u prirodu.

POGLEDAJTE VIDEO: Doris u 'Superparu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz njezine fotografije redovito idu i inspirativni citati.

- Dobro iskorišten dan je najbolji dan - napisala je uz najnoviju seriju fotografija na Instagramu. Doris je pozirala u prirodi s konjima. 

No za tu je priliku odabrala netipičnu modnu kombinaciju. Odjenula je tamnoljubičastu haljinu s dubokim izrezom i naglasila dekolte. Osim toga, nanijela je tamniji ruž no inače. Jedino se drži svojih lokni. U ovakvom izdanju Pinčić još nismo imali prilike vidjeti. 

UŽIVA U ZIMSKIM RADOSTIMA Doris na snijegu u pidžami: Kad narastem svijete bit ću dijete...

- Prelijepa si. Ova boja ti odlično stoji - poručili su joj pratitelji u komentarima, kojima se svidjela odabrana modna kombinacija. 

Na fotografijama je Pinčić uvijek nasmijana, iako je 2020. za nju bila stresna. Imala je puno uspona, ali i padova na privatnom i poslovnom planu.

Nakon nekoliko godina rada na RTL-u prihvatila je poziv od HRT-a i sada vodi emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska'. Odično se snašla te je zadovoljna radnim mjestom. No na privatnom planu nije ju krenulo. U šestom mjesecu objavila je kako se razvodi od supruga i glazbenika Borisa Rogoznice (31). 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DORIS:



 

Idi na 24sata

Komentari 155

  • Pravocrtni 16.12.2020.

    Doris Pinčić, zvana klikbejt

  • ucjena 12.12.2020.

    Metnula moguće silikona pa da se vidi!

  • VLADEK72 11.12.2020.

    I nakon stotina užasnih komentara, ti se uporno guraš u medije. Dobro bi bilo da s nekim porazgovaraš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare