Show

Komentari 155

U rijetkom izdanju: Doris Pinčić izbacila dekolte i sve iznenadila

U rijetkom izdanju: Doris Pinčić izbacila dekolte i sve iznenadila

Na fotografijama je Pinčić uvijek nasmijana, iako je 2020. za nju bila stresna. Imala je puno uspona, ali i padova, naročito na privatnom planu. No voditeljica spremno korača dalje

Voditeljica i glumica Doris Pinčić (32) na društvenim mrežama redovito dijeli događaje iz svoga života. Posvećena je poslu i karijeri, a uvijek nađe vremena za djecu i odlazak u prirodu.

POGLEDAJTE VIDEO: Doris u 'Superparu'

Uz njezine fotografije redovito idu i inspirativni citati.

- Dobro iskorišten dan je najbolji dan - napisala je uz najnoviju seriju fotografija na Instagramu. Doris je pozirala u prirodi s konjima. 

No za tu je priliku odabrala netipičnu modnu kombinaciju. Odjenula je tamnoljubičastu haljinu s dubokim izrezom i naglasila dekolte. Osim toga, nanijela je tamniji ruž no inače. Jedino se drži svojih lokni. U ovakvom izdanju Pinčić još nismo imali prilike vidjeti. 

- Prelijepa si. Ova boja ti odlično stoji - poručili su joj pratitelji u komentarima, kojima se svidjela odabrana modna kombinacija. 

Na fotografijama je Pinčić uvijek nasmijana, iako je 2020. za nju bila stresna. Imala je puno uspona, ali i padova na privatnom i poslovnom planu.

Nakon nekoliko godina rada na RTL-u prihvatila je poziv od HRT-a i sada vodi emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska'. Odično se snašla te je zadovoljna radnim mjestom. No na privatnom planu nije ju krenulo. U šestom mjesecu objavila je kako se razvodi od supruga i glazbenika Borisa Rogoznice (31). 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DORIS: 

Najčitaniji članci