To je to što me zanima!

'U školu moje kćeri pošaljite pseći izmet jer je maltretiraju'

Ako imate pokvareno jaje, rolu toaletnog papira ili psećeg izmeta, molim vas da to stigne do Viewpoint škole koju vode trolovi i šarlatani, napisao je Sheen na Twitteru
Vidi originalni članak

Ovo je poziv na boj! Kćer su mi maltretirali u školi nazvali je lažljivicom i sad trebam vašu pomoć, napisao je Charlie Sheen (47) na Twitteru

Glumac je preko društvene mreže pozvao sve svoje obožavatelje da na adresu škole pošalju pakete psećeg izmeta kako bi ravnateljica i osoblje vidjeli da s njegovom djevojčicom nema zezancije te da će platiti svaki put kad joj naprave nešto nažao. 

- Ako imate pokvareno jaje, rolu toaletnog papira ili psećeg izmeta pri ruci, molim vas da se pobrinete da to stigne do Viewpoint škole koju vode trolovi i šarlatani- napisao je Sheen na Twitteru. 

Njegovu devetogodišnju kćerkicu Sam maltretirali su upravo zbog njega. Djevojčica Victoria, koja ide sa Sam u školu, zadirkivala ju je jer je Sheen 'dobio nogu' iz 'Dva i pol muškarca' te joj govorila da je ružna. Sam se požalila mami i učiteljici. Denise Richards (42) čak je tri puta bila na razgovoru s ravnateljicom, no ništa nije riješila pa je Sheen odlučio uzeti stvar u svoje ruke.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • big proof 16.03.2013.

    legenda,car,faca,..

  • WOMANIZER 15.03.2013.

    sve mi nekako dođe žao žene šta ju čeka, bit će u govnima do grla! :P

  • chelseaMG 15.03.2013.

    to je nažalost tako, kad imaš poznate roditelje. žao mi je te jadne djece nisu to zaslužila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare