To je to što me zanima!

U Skoplju palili svijeće za Akija, na trgu svirali njegove pjesme

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U gradu je postavljen veliki plakat s Akijevom fotografijom, ispred koje je postavljen stol na kojem je knjiga žalosti te su mnogi obožavatelji došli upisati svoje oproštajne poruke
Vidi originalni članak

U Skoplju na Trgu Plostad obožavatelji od srijede navečer pale svijeće za Akija Rahimovskog i opraštaju se od legendarnog pjevača uz njegove pjesme.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Skoplje se oprašta od svog sugrađanina legendarnog pjevača grupe 'Parni valjak', a u centru grada se slušaju njegove pjesme. Na trgu je postavljen veliki plakat s Akijevom fotografijom ispred koje je postavljen stol na kojem je knjiga žalosti te su mnogi obožavatelji došli upisati svoje oproštajne poruke. Obožavatelji Akijevih pjesama iskoristili su ovu priliku da zapale svijeće i lampione te donesu cvijeće u čast pokojnom pjevaču. U Zagrebu su Akiju odali počast paljenjem lampiona na 'Zdencu života' kod Hrvatskog narodnog kazališta.

RADIJSKI VODITELJ TURKI OTKRIVA Nova pjesma Parnog valjka je oproštaj od Akija: 'Premijera je u četvrtak, osvojit će srca svih'

Posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog bit će u Zagrebu, 27. siječnja u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, ali samo u krugu obitelji i prijatelja zbog epidemioloških mjera.

Idi na 24sata