Show

Komentari 0

U Skoplju palili svijeće za Akija, na trgu svirali njegove pjesme

U Skoplju palili svijeće za Akija, na trgu svirali njegove pjesme

U gradu je postavljen veliki plakat s Akijevom fotografijom, ispred koje je postavljen stol na kojem je knjiga žalosti te su mnogi obožavatelji došli upisati svoje oproštajne poruke

U Skoplju na Trgu Plostad obožavatelji od srijede navečer pale svijeće za Akija Rahimovskog i opraštaju se od legendarnog pjevača uz njegove pjesme.

Skoplje se oprašta od svog sugrađanina legendarnog pjevača grupe 'Parni valjak', a u centru grada se slušaju njegove pjesme.

Na trgu je postavljen veliki plakat s Akijevom fotografijom ispred koje je postavljen stol na kojem je knjiga žalosti te su mnogi obožavatelji došli upisati svoje oproštajne poruke.

Obožavatelji Akijevih pjesama iskoristili su ovu priliku da zapale svijeće i lampione te donesu cvijeće u čast pokojnom pjevaču. U Zagrebu su Akiju odali počast paljenjem lampiona na 'Zdencu života' kod Hrvatskog narodnog kazališta.

Posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog bit će u Zagrebu, 27. siječnja u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, ali samo u krugu obitelji i prijatelja zbog epidemioloških mjera.

Najčitaniji članci