To je to što me zanima!

U slavnim danima spavao je s tri žene dnevno: 'Jedna bi izašla iz stana, druga bi već dolazila'

Cipriani je sve ispričao za javnost u novoj autobiografiji, a posebno je izdvojio Kelly Brook zbog koje je patio
Vidi originalni članak

Engleski igrač ragbija Danny Cipriani (35) u novoj autobiografiji otkrio da je spavao s više žena dnevno na vrhuncu svoje slave. Posjećivale su ga jedna iza druge, a znao je spavati i s po tri žene svaki dan, kako prenosi Daily Mail. Detalji o njegovom životu trebali bi biti objavljeni 14. rujna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U memoarima 'Tko sam ja?', Cipriani je rekao kako su to bile porno zvijezde, glumice, a i djevojke koje je upoznao u kafiću. 

PREDVIĐA VLASTITU SMRT Katie Price tvrdi da zna kako će umrijeti: 'Ne žele me kremirati zbog silikona, neka ih uokvire!'

- Bio sam vrlo discipliniran s tajmingom, izbacio bih jednu djevojku iz kuće baš na vrijeme kad se sljedeća trebala pojaviti - pohvalio se ragbijaš.

Među brojnim partnericama izdvojio je glumicu Lindsay Lohan (37) i bivšu manekenku Katie Price (45). Za glumicu je rekao da je 'baš slatka', dok za Katie je naveo kako s njom nije bio u vezi već samo spavao. 

Burnu prošlost imao je s s radijskom voditeljicom Kelly Brook (43) s kojom je bio u vezi između 2008. i 2010. godine. Nakon što mu je striptizeta plesala u krilu, došlo je do burne svađe između njega i Kelly koja je završila sa Ciprianijevim samoozljeđivanjem. 

LINDSAY LOHAN 'Opasna djevojka' prvi put je postala mama: Otkrili i ime sina

- Nisam mogao izraziti kako se osjećam jer sam imao toliko toga u sebi s čime se nisam mogao nositi. Osjećao sam se kao da je to bila jedina opcija - priznao je.

Navodno striptizeta nije samo plesala, a on je njoj otkrio kako planira prekid s Kelly što je kasnije i saznala. Njihovu svađu morali su zaustaviti izbacivači kluba. 

Prekinuli su, a on je neko vrijeme za njom patio. 

Još jednom su pokušali biti zajedno, no kada mu je pronašla poruke od drugih žena tu je priča završila. 

Osvrćući se na svoju prošlost Danny je priznao kako vjeruje da je spavao s mnogo žena s kojima nije trebao. Shvatio je da je problem bio što nije znao kako jednostavno biti s partnericom, nego samo kako ih privući.

Lindsay Lohan slavi 37. rođendan 'Opasna djevojka' završila je na odvikavanju, a nakon zatvora se na kratko povukla iz javnosti

- Mnogo smo moćniji nego što naš um ili tijelo misle. Bio sam vrlo specifičan u načinu na koji sam to radio, tako da su bila tri dana kad sam bio slobodan, jedan kad sam trenirao, a noć prije utakmice imao bih slobodnu noć. Ponekad - rekao je za The Times. 

Inače, Danny je sada u braku s Victorijom Rose, a vjenčali su se 2021. godine. 

POGLEDAJTE TRAILER: TARIK I BUKI SE VRAĆAJU

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Chani Kynes 04.09.2023.

    Maleni uobraženko ne vodi evidenciju koliko žena ga je odbilo?

  • ifana 03.09.2023.

    Ne bih mu ni ja rekla ne😊

  • vilnius 03.09.2023.

    Bolje da si išel u školu...i fukal normalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare